Hur man återställer de ursprungliga standardappikonerna

Kolla den här appen

Hur man återställer de ursprungliga standardappikonerna

Det finns två sätt att återställa dina appikoner till deras ursprungliga standard. Varje metod har sina fördelar och nackdelar, så välj den som passar din situation.

1.Hur man visar standardikonen på hemskärmen genom att flytta varje appikon från appbiblioteket en efter en

Fördelar: Du kan flytta varje appikon individuellt, så att du kan visa standardikonen för bara de appar du vill ha.

Nackdelar: Om du vill visa standardikonerna för flera appar på hemskärmen kan det vara tidskrävande eftersom du måste flytta dem en efter en.

Steg

1. Svep åt höger på startskärmen tills du ser appbiblioteket.
#1 bild av hur man återställer de ursprungliga standardappikonerna

2. Sök efter appen du vill visa på din startskärm i Appbiblioteket.

#2 bild av hur man återställer de ursprungliga standardappikonerna

3.Tryck och håll ned logotypen för appikonen som visas i sökresultaten tills den automatiskt flyttas till startskärmen.

4. När du har flyttat till startskärmen flyttar du den till önskad skärm eller plats, och du är klar.

#3 bild av hur man återställer de ursprungliga standardappikonerna

2. Hur man återställer startskärmens layout

Fördelar: Med ett tryck visar alla appar du har laddat ner sina standardikoner på hemskärmen.

Nackdelar: Organisationen av dina appmappar kommer också att återställas (mappar kommer att försvinna), ordningen på appar kommer att återställas, alla appikoner kommer att visas vilket orsakar röran och alla widgets du har ställt in kommer att tas bort.

Återställ steg

1. Gå till "Inställningar" > "Allmänt"

2. Tryck på "Överför eller återställ iPhone"

#4 bild av hur man återställer de ursprungliga standardappikonerna

3. Tryck på "Återställ"

4.Knacka på "Återställ startskärmslayout"

#5 bild av hur man återställer de ursprungliga standardappikonerna

5. När du återvänder till startskärmen kommer alla appikoner som du har laddat ner att visas i deras standardläge i alfabetisk ordning (ABC-ordning).

Hur man tar bort endast de snygga ikonerna som lagts till med WidgetClub automatiskt

Följande metod låter dig snabbt ta bort ikoner som lades till automatiskt!

1. Öppna Apples "Inställningar"-app och tryck på "Sök".

2.Sök efter och välj "VPN och enhetshantering".

#6 bild av hur man återställer de ursprungliga standardappikonerna

3.Knacka på "Icon Sets WidgetClub" och tryck på "Ta bort profil" för att slutföra processen!

#7 bild av hur man återställer de ursprungliga standardappikonerna