Hoe de originele standaard app-pictogrammen te herstellen

Controleer deze app

Hoe de originele standaard app-pictogrammen te herstellen

Er zijn twee manieren om uw app-pictogrammen terug te zetten naar hun oorspronkelijke standaard. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen, dus kies degene die bij jouw situatie past.

1.Het standaardpictogram op het startscherm weergeven door elk app-pictogram één voor één uit de app-bibliotheek te verplaatsen

Voordelen: u kunt elk app-pictogram afzonderlijk verplaatsen, zodat u alleen het standaardpictogram voor de gewenste apps kunt weergeven.

Nadelen: als u de standaardpictogrammen van meerdere apps op het startscherm wilt weergeven, kan dit tijdrovend zijn omdat u ze een voor een moet verplaatsen.

Stappen

1. Veeg op je startscherm naar rechts totdat je de app-bibliotheek ziet.
# 1 afbeelding van Hoe de originele standaard app-pictogrammen te herstellen

2. Zoek de app die u op uw startscherm wilt weergeven in de app-bibliotheek.

# 2 afbeelding van Hoe de originele standaard app-pictogrammen te herstellen

3. Houd het logogedeelte van het app-pictogram dat in de zoekresultaten verschijnt ingedrukt totdat het automatisch naar het startscherm gaat.

4. Eenmaal naar het startscherm verplaatst, verplaats het naar het scherm of de locatie van uw voorkeur en u bent klaar.

# 3 afbeelding van Hoe de originele standaard app-pictogrammen te herstellen

2. Hoe de lay-out van het startscherm te resetten

Voordelen: met één tik geven alle apps die u hebt gedownload hun standaardpictogrammen weer op het startscherm.

Nadelen: de organisatie van uw app-mappen wordt ook gereset (mappen verdwijnen), de volgorde van apps wordt gereset, alle app-pictogrammen worden weergegeven, wat rommel veroorzaakt, en eventuele widgets die u hebt ingesteld, worden verwijderd.

Stappen resetten

1.Ga naar "Instellingen" > "Algemeen"

2. Tik op "iPhone overzetten of resetten"

#4 afbeelding van Hoe de originele standaard app-pictogrammen te herstellen

3. Tik op "Resetten"

4. Tik op "Indeling startscherm resetten"

#5 afbeelding van Hoe de originele standaard app-pictogrammen te herstellen

5. Wanneer u terugkeert naar uw startscherm, worden alle app-pictogrammen die u hebt gedownload weergegeven in hun standaardstatus in alfabetische volgorde (ABC-volgorde).

Alleen de stijlvolle pictogrammen die met WidgetClub zijn toegevoegd, automatisch verwijderen

Met de volgende methode kunt u snel pictogrammen verwijderen die automatisch zijn toegevoegd!

1.Open de app "Instellingen" van Apple en tik op "Zoeken".

2. Zoek naar en selecteer "VPN en apparaatbeheer".

# 6 afbeelding van Hoe de originele standaard app-pictogrammen te herstellen

3. Tik op "Icon Sets WidgetClub" en tik op "Profiel verwijderen" om het proces te voltooien!

# 7 afbeelding van Hoe de originele standaard app-pictogrammen te herstellen