Sådan gendanner du de originale standardappikoner

Tjek denne app

Sådan gendanner du de originale standardappikoner

Der er to måder at gendanne dine app-ikoner til deres oprindelige standard. Hver metode har sine fordele og ulemper, så vælg den, der passer til din situation.

1.Sådan får du vist standardikonet på startskærmen ved at flytte hvert appikon fra appbiblioteket et efter et

Fordele: Du kan flytte hvert app-ikon individuelt, så du kun kan vise standardikonet for de apps, du ønsker.

Ulemper: Hvis du vil vise standardikonerne for flere apps på startskærmen, kan det være tidskrævende, da du skal flytte dem én efter én.

Trin

1. På din startskærm skal du stryge til højre, indtil du ser appbiblioteket.
#1 billede af Sådan gendannes de originale standardappikoner

2. Søg efter den app, du vil have vist på din startskærm, i App-biblioteket.

#2 billede af Sådan gendannes de oprindelige standardappikoner

3.Tryk og hold logodelen af ​​appikonet, der vises i søgeresultaterne, indtil den automatisk flytter til startskærmen.

4. Når du er flyttet til startskærmen, skal du flytte den til din foretrukne skærm eller placering, og du er færdig.

#3 billede af Sådan gendannes de oprindelige standardappikoner

2. Sådan nulstiller du startskærmens layout

Fordele: Med et enkelt tryk vil alle de apps, du har downloadet, vise deres standardikoner på startskærmen.

Ulemper: Organiseringen af ​​dine app-mapper vil også blive nulstillet (mapper forsvinder), rækkefølgen af ​​apps vil blive nulstillet, alle app-ikoner vil blive vist, hvilket forårsager rod, og alle widgets, du har sat op, vil blive fjernet.

Nulstil trin

1. Gå til "Indstillinger" > "Generelt"

2. Tryk på "Overfør eller nulstil iPhone"

#4 billede af Sådan gendannes de oprindelige standardappikoner

3. Tryk på "Nulstil"

4. Tryk på "Nulstil startskærmlayout"

#5 billede af Sådan gendannes de oprindelige standardappikoner

5.Når du vender tilbage til din startskærm, vil alle de app-ikoner, du har downloadet, blive vist i deres standardtilstand i alfabetisk rækkefølge (ABC-rækkefølge).

Sådan sletter du kun de stilfulde ikoner tilføjet med WidgetClub automatisk

Følgende metode giver dig mulighed for hurtigt at slette ikoner, der blev tilføjet automatisk!

1. Åbn Apples "Indstillinger"-app, og tryk på "Søg".

2.Søg efter og vælg "VPN and Device Management".

#6 billede af Sådan gendannes de oprindelige standardappikoner

3. Tryk på "Ikonsæt WidgetClub" og tryk på "Fjern profil" for at fuldføre processen!

#7 billede af Sådan gendannes de oprindelige standardappikoner