När jag trycker på appikonen visas en annan sida ett ögonblick. Finns det något sätt att lösa detta?

WidgetClub

Du behöver en dedikerad app för att anpassa din hemskärm med stil! Detta är den definitiva versionen av utklädningsappen som har allt utklädningsmaterial!

Kolla den här appen

Angående problemet att när du trycker på appikonerna som automatiskt läggs till av WidgetClub, öppnas en annan sida och flyttar sedan till den avsedda appen.

#1 bild av När jag trycker på appikonen dyker en annan sida upp ett ögonblick. Finns det något sätt att lösa detta?

Hur man löser det här problemet

Använd inte det automatiska sättet att lägga till appikoner på en gång och återställ dem en efter en i appen Genvägar.

(Men genvägsprogrammet är mycket komplicerat, så vi rekommenderar det automatiska sättet att lägga till programikoner även om du har det här problemet).

Anledningen till att detta är den enda lösningen

På grund av Apples specifikationer, och vi har försökt alla möjliga sätt att lösa detta problem, men det enda sättet att ta metoden att automatiskt lägga till flera appikoner samtidigt är att öppna en annan sida och sedan öppna appen.

Hur man ställer in alla ikoner i en genvägsapp

Låt oss lära oss hur du laddar ner alla ikonbilder. 1. Gå till skärmen "Icon Set" och tryck på "Set Icons"

Bild #2 av När jag trycker på appikonen dyker en annan sida upp ett ögonblick. Finns det något sätt att lösa detta?

2. Gå till ikoninställningssidan som visas i följande bild och scrolla ner till botten.

3.I avsnittet FAQ kan du hitta knappen "Ladda ner alla ikoner", tryck på den!

#1 bild av När jag trycker på appikonen dyker en annan sida upp ett ögonblick. Finns det något sätt att lösa detta?

3.I avsnittet FAQ kan du hitta knappen "Ladda ner alla ikoner", tryck på den!

4.App-ikoner laddas ner!

Därefter måste du lära dig hur du lägger till appikon en efter en med genvägsappen!

Hur man lägger till appikoner med genvägsappen

Metoden att lägga till appar med genvägsapp är komplicerad, så kolla in följande video från 3:05 minuter.