Als ik op het app-pictogram tik, verschijnt er even een andere pagina. Is er een manier om dit op te lossen?

WidgetClub

Je hebt een speciale app nodig om je startscherm in stijl aan te passen! Dit is de definitieve versie van de verkleedapp met alle verkleedmaterialen!

Controleer deze app

Wat betreft het probleem dat wanneer u op de app-pictogrammen tikt die automatisch door WidgetClub zijn toegevoegd, een andere pagina wordt geopend en vervolgens naar de bedoelde app gaat.

# 1 afbeelding van Wanneer ik op het app-pictogram tik, verschijnt er even een andere pagina. Is er een manier om dit op te lossen?

Hoe dit probleem op te lossen

Gebruik geen automatische manier om app-pictogrammen in één keer toe te voegen en ze één voor één opnieuw in te stellen in de Shortcuts-app.

(Maar de snelkoppelingstoepassing is erg gecompliceerd, dus we raden de automatische manier aan om toepassingspictogrammen toe te voegen, zelfs als u dit probleem heeft).

De reden waarom dit de enige oplossing is

Vanwege de specificaties van Apple hebben we alle mogelijke manieren geprobeerd om dit probleem op te lossen, maar de enige manier om automatisch meerdere app-pictogrammen tegelijk toe te voegen, is door een andere pagina te openen en vervolgens de app te openen.

Hoe alle pictogrammen in een snelkoppelingsapp in te stellen

Laten we leren hoe we alle pictogramafbeeldingen kunnen downloaden. 1. Ga naar het scherm "Pictogrammenset" en tik op "Pictogrammen instellen"

# 2 afbeelding van Wanneer ik op het app-pictogram tik, verschijnt er even een andere pagina. Is er een manier om dit op te lossen?

2.Ga naar de pagina met pictograminstellingen die wordt weergegeven in de volgende afbeelding en scrol omlaag naar beneden.

3.In het gedeelte Veelgestelde vragen vindt u de knop "Alle pictogrammen downloaden", tik erop!

# 1 afbeelding van Wanneer ik op het app-pictogram tik, verschijnt er even een andere pagina. Is er een manier om dit op te lossen?

3.In het gedeelte Veelgestelde vragen vindt u de knop "Alle pictogrammen downloaden", tik erop!

4.App-pictogrammen zijn gedownload!

Vervolgens moet u leren hoe u een app-pictogram één voor één kunt toevoegen met de Shortcut-app!

App-pictogrammen toevoegen via Shortcut-app

De methode om apps toe te voegen via een snelkoppelingsapp is ingewikkeld, dus bekijk de volgende video vanaf 3:05 minuten.