Kun napautan sovelluskuvaketta, toinen sivu tulee hetkeksi näkyviin. Onko mitään keinoa ratkaista tämä?

WidgetClub

Tarvitset oman sovelluksen muokataksesi aloitusnäyttöäsi tyylikkäästi! Tämä on pukeutumissovelluksen lopullinen versio, jossa on kaikki pukeutumismateriaalit!

Tarkista tämä sovellus

Mitä tulee ongelmaan, että kun napautat WidgetClubin automaattisesti lisäämiä sovelluskuvakkeita, toinen sivu avautuu ja siirtyy haluttuun sovellukseen.

#1 kuva: Kun napautan sovelluskuvaketta, toinen sivu tulee hetkeksi näkyviin. Onko mitään keinoa ratkaista tämä?

Kuinka ratkaista tämä ongelma

Älä käytä automaattista tapaa lisätä sovelluskuvakkeita kerralla ja aseta ne uudelleen yksitellen Pikakuvakkeet-sovelluksessa.

(Mutta pikakuvakesovellus on erittäin monimutkainen, joten suosittelemme automaattista tapaa lisätä sovelluskuvakkeet, vaikka sinulla olisi tämä ongelma).

Syy, miksi tämä on ainoa ratkaisu

Applen teknisistä tiedoista johtuen, ja olemme kokeilleet kaikkia mahdollisia tapoja ratkaista tämä ongelma, mutta ainoa tapa lisätä automaattisesti useita sovelluskuvakkeita kerralla on avata toinen sivu ja sitten avata sovellus.

Kuinka asettaa kaikki kuvakkeet pikakuvakesovelluksessa

Opitaan lataamaan kaikki kuvakekuvat. 1. Siirry "Icon Set" -näyttöön ja napauta "Aseta kuvakkeet"

#2 kuva: Kun napautan sovelluskuvaketta, toinen sivu tulee hetkeksi näkyviin. Onko mitään keinoa ratkaista tämä?

2.Siirry seuraavassa kuvassa näkyvälle kuvakeasetussivulle ja vieritä alaspäin.

3. Usein kysytyt kysymykset -osiossa löydät "Lataa kaikki kuvakkeet" -painikkeen, napauta sitä!

#1 kuva: Kun napautan sovelluskuvaketta, toinen sivu tulee hetkeksi näkyviin. Onko mitään keinoa ratkaista tämä?

3. Usein kysytyt kysymykset -osiossa löydät "Lataa kaikki kuvakkeet" -painikkeen, napauta sitä!

4. Sovelluskuvakkeet on ladattu!

Seuraavaksi sinun on opittava lisäämään sovelluskuvake yksitellen Shortcut App -sovelluksella!

Sovelluskuvakkeiden lisääminen Shortcut App -sovelluksella

Sovellusten lisääminen pikakuvakesovelluksella on monimutkainen, joten katso seuraava video alkaen 3.05 minuutista.