Hoe de uitnodigingscode te gebruiken?

Controleer deze app

WidgetClub biedt u de mogelijkheid om uw berichten inclusief uw originele widgets, sjablonen, app-pictogrampakket op sociale media en met uw vrienden te delen! Wanneer u uw originele ontwerpen op WidgetClub plaatst, kunt u ervoor kiezen om deze met iedereen in WidgetClub te delen, alleen met goede vrienden die "uitnodigingscode" kent, of niet aan iedereen laat zien.

Maar wat is een "uitnodigingscode" precies? In dit artikel laat ik je kennismaken met de handige functie "Uitnodigingscode"!

Wat is een uitnodigingscode?

Een uitnodigingscode is letterlijk een geheime code waarmee je een bericht kunt delen met slechts een beperkt aantal mensen met wie je je bericht wilt delen.

Je kunt ze gebruiken in situaties als deze!

• Ik wil mijn post niet met de hele wereld delen, maar wel met een beperkt aantal mensen als beloning voor je social media volgers, of als campagnecadeau.
  • Ik wil je bericht delen met mijn goede vrienden.
  • Ik wil overschakelen naar een bijpassend startscherm met mijn vrienden.

Hoe kan ik een uitnodigingscode gebruiken?

Het eerste dat u moet onthouden, is dat u alleen een uitnodigingscode kunt gebruiken als de zichtbaarheidsinstelling van uw bericht is ingesteld op "Openbaar" of "Uitnodigingscode".

Er is een verschil tussen de twee, zoals hieronder vermeld.

• Openbaar: het bericht is zichtbaar voor alle gebruikers op WidgetClub. In dit geval kan de uitnodigingscode worden gebruikt als een URL om een bepaald bericht dat in WidgetClub is gepubliceerd, met uw vrienden te delen.
  • Uitnodigingscode: je kunt een uitnodigingscode delen met een beperkt aantal mensen en ze deze laten invoeren in WidgetClub om toegang te krijgen tot de post. Zolang de uitnodigingscode niet is gelekt, hebben andere WidgetClub-gebruikers geen toegang tot de post en wordt deze niet weergegeven op uw WidgetClub-profiel zodat anderen er toegang toe hebben!

Hier leest u hoe u een uitnodigingscode kunt krijgen

1. Tik op de knop "..." in de rechterbovenhoek van elk bericht dat is ingesteld op openbaar of uitnodigingscodemodus.
  2. Tik op "Delen".
  3. De uitnodigingscode wordt weergegeven, dus kopieer deze.
  4. Deel de uitnodigingscode of URL met de persoon met wie je dit bericht wilt delen. Houd er rekening mee dat als u wilt dat ze uw ontwerp op hun startscherm gebruiken, ze de WidgetClub-app moeten downloaden. (We hebben geen app voor Android, dus u kunt deze niet delen met Android-gebruikers.)

Wat moet ik doen nadat ik de uitnodigingscode heb ontvangen?

1. Als je de uitnodigingscode ontvangt, zorg er dan eerst voor dat je de WidgetClub-app hebt gedownload!
  2. Open na het downloaden "Verzameling" in het werkbalkmenu.
  3. Tik op het geschenksymbool in de rechterbovenhoek.
  4. Het is klaar! Het gedeelde bericht wordt weergegeven en je kunt dat ontwerp op je startscherm plaatsen!