Hoe gebruik ik de uitnodigingscode?

Controleer deze app

WidgetClub biedt u de mogelijkheid om uw berichten, inclusief uw originele widgets, sjablonen en app-pictogrampakket, te delen op sociale media en met uw vrienden! Wanneer u uw originele ontwerpen op WidgetClub plaatst, kunt u ervoor kiezen om deze met iedereen in WidgetClub te delen, alleen met goede vrienden die kent "uitnodigingscode", of laat deze niet aan iedereen zien.

Maar wat is een "uitnodigingscode" precies? In dit artikel laat ik je kennismaken met de handige functie "Uitnodigingscode"!

Wat is een uitnodigingscode?

Een uitnodigingscode is letterlijk een geheime code waarmee je een bericht kunt delen met slechts een beperkt aantal mensen met wie je je bericht wilt delen.

In dit soort situaties kun je ze gebruiken!

• Ik wil mijn post niet met de hele wereld delen, maar wel met een beperkt aantal mensen als beloning voor je social media volgers, of als campagnecadeautje.
  • Ik wil je bericht delen met mijn goede vrienden.
  • Ik wil met mijn vrienden overschakelen naar een bijpassend startscherm.

Hoe kan ik een uitnodigingscode gebruiken?

Het eerste dat u moet onthouden is dat u alleen een uitnodigingscode kunt gebruiken als de zichtbaarheidsinstelling van uw bericht is ingesteld op 'Openbaar' of 'Uitnodigingscode'.

Er is een verschil tussen beide, zoals hieronder vermeld.

• Openbaar: het bericht is zichtbaar voor alle gebruikers op WidgetClub. In dit geval kan de uitnodigingscode worden gebruikt als een URL om een ​​bepaald bericht gepubliceerd in WidgetClub met uw vrienden te delen.
  • Uitnodigingscode: u kunt een uitnodigingscode met een beperkt aantal mensen delen en hen deze in WidgetClub laten invoeren om toegang te krijgen tot het bericht. Zolang de uitnodigingscode niet is gelekt, hebben andere WidgetClub-gebruikers geen toegang tot het bericht en wordt het niet op uw WidgetClub-profiel weergegeven zodat anderen er toegang toe hebben!

Hier leest u hoe u een uitnodigingscode ontvangt

1. Tik op de knop '...' in de rechterbovenhoek van elk bericht dat is ingesteld op de openbare modus of op de uitnodigingscodemodus.
  2. Tik op ‘Delen’.
  3. De uitnodigingscode wordt weergegeven, dus kopieer deze.
  4. Deel de uitnodigingscode of URL met de persoon met wie u dit bericht wilt delen. Houd er rekening mee dat als u wilt dat ze uw ontwerp op hun startscherm gebruiken, ze de WidgetClub-app moeten downloaden. (We hebben geen app voor Android, dus u kunt deze niet delen met Android-gebruikers.)

Wat moet ik doen nadat ik de uitnodigingscode heb ontvangen?

1. Wanneer je de uitnodigingscode ontvangt, zorg er dan eerst voor dat je de WidgetClub-app hebt gedownload!
  2. Na het downloaden opent u "Verzameling" in het werkbalkmenu.
  3. Tik op het cadeau-symbool in de rechterbovenhoek.
  4. Het is klaar! Het gedeelde bericht wordt weergegeven en je kunt dat ontwerp op je startscherm instellen!