Hvordan bruger man invitationskode?

Tjek denne app

WidgetClub giver dig mulighed for at dele dine indlæg inklusive dine originale widgets, skabeloner, app-ikonpakke på sociale medier og med dine venner! Når du poster dine originale designs på WidgetClub, kan du vælge at dele det med alle i WidgetClub, kun med nære venner, som kender "invitationskode", eller ikke at vise den med alle.

Men hvad er egentlig en "invitationskode"? I denne artikel vil jeg introducere dig til den praktiske "Invitationskode"-funktion!

Hvad er en invitationskode?

En invitationskode er bogstaveligt talt en hemmelig kode, som du kun kan dele et opslag med et begrænset antal personer, du vil dele dit opslag med.

Du kan bruge dem i situationer som denne!

• Jeg ønsker ikke at dele mit opslag med hele verden, men jeg vil gerne dele det med et begrænset antal personer som en belønning til dine følgere på sociale medier eller som en kampagne.
  • Jeg vil gerne dele dit opslag med mine nære venner.
  • Jeg vil skifte til en matchende startskærm med mine venner.

Hvordan kan jeg bruge en invitationskode?

Den første ting at huske er, at du kun kan bruge en invitationskode, når synlighedsindstillingen for dit indlæg er sat til "Offentlig" eller "Invitationskode".

Der er forskel på de to, som nævnt nedenfor.

• Offentligt: Indlægget vil være synligt for alle brugere på WidgetClub. I dette tilfælde kan invitationskoden bruges som en URL til at dele et bestemt indlæg offentliggjort i WidgetClub med dine venner.
  • Invitationskode: Du kan dele en invitationskode med et begrænset antal personer og få dem til at indtaste den i WidgetClub for at få adgang til indlægget. Så længe invitationskoden ikke er lækket, vil andre WidgetClub-brugere ikke kunne få adgang til indlægget, og det vil ikke vises på din WidgetClub-profil, så andre kan få adgang til det!

Sådan får du en invitationskode

1. Tryk på knappen "..." i øverste højre hjørne af ethvert indlæg, der er indstillet til offentlig eller invitationskodetilstand.
  2. Tryk på "Del".
  3. Invitationskoden vil blive vist, så kopier den.
  4. Del invitationskoden eller URL-adressen til den person, du vil dele dette opslag med. Bemærk, at hvis du vil have dem til at bruge dit design på deres startskærm, skal de downloade WidgetClub-appen.(Vi har ikke en app til Android, så du kan ikke dele med Android-brugere.)

Hvad skal jeg gøre, efter jeg har modtaget invitationskoden?

1. Når du modtager invitationskoden, skal du først sikre dig, at du har downloadet WidgetClub-appen!
  2. Efter download skal du åbne "Samling" på værktøjslinjemenuen.
  3. Tryk på gavesymbolet i øverste højre hjørne.
  4. Det er gjort! Det delte indlæg vil blive vist, og du vil være i stand til at indstille designet på din startskærm!