Kuinka kutsukoodia käytetään?

Tarkista tämä sovellus

WidgetClub tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa viestisi, mukaan lukien alkuperäiset widgetisi, mallit, sovelluskuvakepakettisi sosiaalisessa mediassa ja ystäviesi kanssa! Kun lähetät alkuperäiset suunnitelmasi WidgetClubissa, voit jakaa sen kaikkien WidgetClubissa olevien kanssa, vain läheisten ystävien kanssa, jotka tietää "kutsukoodin" tai olla näyttämättä sitä kaikille.

Mutta mitä "kutsukoodi" tarkalleen ottaen on? Tässä artikkelissa esittelen sinulle kätevän "Kutsukoodi"-toiminnon!

Mikä on kutsukoodi?

Kutsukoodi on kirjaimellisesti salainen koodi, jonka avulla voit jakaa viestin vain rajoitetulle määrälle ihmisiä, joiden kanssa haluat jakaa viestisi.

Voit käyttää niitä tällaisissa tilanteissa!

• En halua jakaa postaustani koko maailman kanssa, mutta haluan jakaa sen rajoitetulle määrälle ihmisiä palkintona sosiaalisen median seuraajillesi tai kampanjalahjaksi.
  • Haluan jakaa viestisi läheisten ystävieni kanssa.
  • Haluan vaihtaa ystävieni kanssa vastaavaan aloitusnäyttöön.

Kuinka voin käyttää kutsukoodia?

Ensimmäinen asia on muistaa, että voit käyttää kutsukoodia vain, kun viestisi näkyvyysasetukseksi on asetettu "Julkinen" tai "Kutsukoodi".

Näiden kahden välillä on ero, kuten alla mainitaan.

• Julkinen: Viesti näkyy kaikille WidgetClubin käyttäjille. Tässä tapauksessa kutsukoodia voidaan käyttää URL-osoitteena tietyn WidgetClubissa julkaistun postauksen jakamiseen ystäviesi kanssa.
  • Kutsukoodi: Voit jakaa kutsukoodin rajoitetulle määrälle ihmisiä ja pyytää heitä syöttämään sen WidgetClubissa päästäksesi viestiin. Niin kauan kuin kutsukoodi ei vuoda, muut WidgetClub-käyttäjät eivät pääse käsiksi viestiin, eivätkä ne näy WidgetClub-profiilissasi muiden nähtävillä!

Näin saat kutsukoodin

1. Napauta "..."-painiketta minkä tahansa postauksen oikeassa yläkulmassa, joka on asetettu julkiseen tai kutsukooditilaan.
  2. Napauta "Jaa".
  3. Kutsukoodi tulee näkyviin, joten kopioi se.
  4. Jaa kutsukoodi tai URL-osoite henkilölle, jolle haluat jakaa tämän viestin. Huomaa, että jos haluat heidän käyttävän suunnitteluasi aloitusnäytöllään, heidän on ladattava WidgetClub-sovellus. (Meillä ei ole Android-sovellusta, joten et voi jakaa sitä Android-käyttäjien kanssa.)

Mitä minun tulee tehdä saatuani kutsukoodin?

1. Kun saat kutsukoodin, varmista ensin, että WidgetClub-sovellus on ladattu!
  2. Lataamisen jälkeen avaa "Kokoelma" työkalupalkin valikosta.
  3. Napauta lahjasymbolia oikeassa yläkulmassa.
  4. Se on tehty! Jaettu viesti tulee näkyviin, ja voit määrittää sen suunnittelun aloitusnäytölläsi!