[android] Ik kan geen widgets op mijn scherm toevoegen

Controleer deze app

Het gebeurt soms vanwege de Home Launcher-app die u gebruikt.

Hoe u kunt controleren of u de ondersteunde thuis-app gebruikt of niet

1. Open WidgetClub en controleer of er een grijze balk verschijnt op de bovenste pagina zoals hieronder weergegeven.

Als de grijze balk wordt weergegeven: U moet de thuis-app wisselen.

Als de grijze balk niet wordt weergegeven: het zou goed moeten werken, maar als je het niet kunt toevoegen, neem dan contact met ons op via het "Profiel > rechtsboven '⚙'-teken > Contactformulier."

#1 afbeelding van [android] Ik kan geen widgets op mijn scherm toevoegen

2. Tik op de grijze balk. Er zijn twee patronen, afhankelijk van de status van het apparaat.

Patroon A. Als de knop "Change Home App" wordt weergegeven

Er is een ondersteunde thuis-app op uw apparaat. De naam van de thuis-app wordt vermeld in de pop-up, dus schakel over naar de opgegeven thuis-app met de knop "Switch Home App". (In het onderstaande voorbeeld geeft het de opdracht om over te schakelen naar Nova Launcher, dus schakel over naar Nova Launcher)

#2 afbeelding van [android] Ik kan geen widgets op mijn scherm toevoegen
#3 afbeelding van [android] Ik kan geen widgets op mijn scherm toevoegen

Patroon B. Als de knop "Download Nova Launcher gratis" wordt weergegeven

1. Aangezien er geen ondersteunde thuis-app is geïnstalleerd, moet u een ondersteunde thuis-app downloaden. We raden Nova Launcher (gratis) aan, dus tik op de knop om verder te gaan met de installatie van Nova Launcher.

#4 afbeelding van [android] Ik kan geen widgets op mijn scherm toevoegen

2. Wanneer u de gedownloade Nova Launcher opent, worden verschillende instellingen weergegeven, dus scroll naar beneden en tik op de knop "Controleren" rechtsonder. (U kunt de instellingen later wijzigen)

#5 afbeelding van [android] Ik kan geen widgets op mijn scherm toevoegen

3. Forceer de WidgetClub-app.

#6 afbeelding van [android] Ik kan geen widgets op mijn scherm toevoegen

4. Open WidgetClub opnieuw en tik nogmaals op de grijze balk.

#7 afbeelding van [android] Ik kan geen widgets op mijn scherm toevoegen

5. Wanneer de pop-up verschijnt, tikt u op "Switch Home App" en schakelt u over naar Nova Launcher. En het is klaar!

#8 afbeelding van [android] Ik kan geen widgets op mijn scherm toevoegen
#9 afbeelding van [android] Ik kan geen widgets op mijn scherm toevoegen

Waarom moeten we de home launcher veranderen?

In het geval van Android lijkt de ontwikkeling van de thuis-app te worden overgelaten aan de verschillende smartphonemerken, en dit komt door de wisselende kwaliteit van de thuis-app. (WidgetClub kan er niets aan doen omdat de widget-app gebaseerd is op de thuis-app...😭)

▼Applicaties waarvan momenteel wordt gemeld dat ze ervoor zorgen dat widgets verdwijnen

• Docomo UX live

(Docomo UX live is standaard ingesteld op docomo-apparaten, maar er zijn meerdere meldingen van bugs met de widget.)

Ondersteunde apps voor thuisgebruik

We hebben bevestigd dat de volgende stock home-apps zonder problemen werken.

-Nova Launcher (gratis thuis-app van derden)

-One UI Home (de onboard home-app van Samsung)

-Pixel Launcher (Pixel-app voor thuisgebruik)

-Color OS (Home-app mogelijk gemaakt door OPPO)

-Moto App Launcher (door Motorola aangedreven app)

-MIUI Home-app (door Xiaomi aangedreven app)

-Xperia Home (Xperia-aangedreven app)

-AQUOS Home (AQUOS-aangedreven app)

-ZTE Home (door ZTE aangedreven app)

Het meest aanbevolen is de stock-app van het apparaat.

We raden de stock-app aan voor elk apparaat.

De volgende meest aanbevolen is Nova Launcher

Nova Launcher is het meest stabiel en we hebben bevestigd dat het goed werkt met WidgetClub. Ik kon zonder problemen de gratis versie gebruiken. (Betaalde versie wordt aanbevolen voor degenen die bijzonder willen zijn.)

Als u het probleem nog steeds niet kunt oplossen, neem dan contact met ons op via WidgetClub's Contact Us!

Neem contact met ons op via "Profiel" onder de toepassing > "⚙"-knop in de rechterbovenhoek > "Contactformulier".

Gerelateerde Links