[android] En voi lisätä widgetejä näytölleni

Tarkista tämä sovellus

Joskus se johtuu käyttämästäsi kotikäynnistyssovelluksesta.

Kuinka tarkistaa sää, käytätkö tuettua kotisovellusta vai et

1. Avaa WidgetClub ja tarkista, näkyykö yläsivulla alla olevan kaltainen harmaa palkki.

Jos harmaa palkki näkyy: Sinun on vaihdettava kotisovellusta.

Jos harmaata palkkia ei näy: Sen pitäisi toimia hyvin, mutta jos et voi lisätä sitä, ota meihin yhteyttä sovelluksen "Profiili > ylhäällä oikea '⚙" -merkki > Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

#1 kuva käyttäjästä [android] En voi lisätä widgetejä näytölleni

2. Napauta harmaata palkkia. Siinä on kaksi kuviota laitteen tilasta riippuen.

Kuvio A. Jos "Vaihda kotisovellus" -painike näkyy

Laitteessasi on tuettu kotisovellus. Kotisovelluksen nimi mainitaan ponnahdusikkunassa, joten vaihda määritettyyn kotisovellukseen "Switch Home App" -painikkeella. (Alla olevassa esimerkissä se neuvoo vaihtamaan Nova Launcheriin, joten vaihda Nova Launcheriin)

#2:n [android] kuva En voi lisätä widgetejä näytölleni
#3 kuva [androidista] En voi lisätä widgetejä näytölleni

Kuvio B. Jos "Lataa Nova Launcher ilmaiseksi" -painike näkyy

1. Koska tuettua kotisovellusta ei ole asennettu, sinun on ladattava tuettu kotisovellus. Suosittelemme Nova Launcheria (ilmainen), joten napauta painiketta jatkaaksesi Nova Launcherin asennusta.

#4:n [android] kuva En voi lisätä widgetejä näytölleni

2. Kun avaat ladatun Nova Launcherin, eri asetukset tulevat näkyviin, joten vieritä alas ja napauta "Tarkista"-painiketta oikeassa alakulmassa. (Voit muuttaa asetuksia myöhemmin)

#5 kuva käyttäjästä [android] En voi lisätä widgetejä näytölleni

3. Pakota WidgetClub-sovellus sulkemaan.

#6:n [android] kuva En voi lisätä widgetejä näytölleni

4. Avaa WidgetClub uudelleen ja napauta harmaata palkkia uudelleen.

#7 kuva [android] En voi lisätä widgetejä näytölleni

5. Kun ponnahdusikkuna tulee näkyviin, napauta "Switch Home App" ja vaihda Nova Launcheriin. Ja se on tehty!

#8 kuva käyttäjästä [android] En voi lisätä widgetejä näytölleni
#9 kuva käyttäjästä [android] En voi lisätä widgetejä näytölleni

Miksi kotikäynnistintä pitää vaihtaa?

Androidin tapauksessa näyttää siltä, ​​että kotisovelluksen kehittäminen on jätetty eri älypuhelinbrändeille, ja tämä johtuu kotisovelluksen vaihtelevasta laadusta. (WidgetClub ei voi tehdä asialle mitään, koska widget-sovellus perustuu kotisovellukseen...😭)

▼Sovellukset, joiden on tällä hetkellä raportoitu aiheuttavan widgetien katoamisen

• Docomo UX livenä

(Docomo UX live on oletuksena asetettu docomo-laitteille, mutta widgetin virheistä on useita raportteja.)

Tuetut kotisovellukset

Olemme vahvistaneet, että seuraavat kotisovellukset toimivat ilman ongelmia.

-Nova Launcher (kolmannen osapuolen ilmainen kotisovellus)

- One UI Home (Samsungin kotisovellus)

- Pixel Launcher (Pixel-käyttöinen kotisovellus)

- Värikäyttöjärjestelmä (OPPO:n tarjoama kotisovellus)

-Moto App Launcher (Motorola-käyttöinen sovellus)

-MIUI Home App (Xiaomi-käyttöinen sovellus)

-Xperia Home (Xperia-käyttöinen sovellus)

-AQUOS Home (AQUOS-käyttöinen sovellus)

-ZTE Home (ZTE-käyttöinen sovellus)

Suositeltavin on laitteen varastosovellus.

Suosittelemme varastosovellusta jokaiselle laitteelle.

Seuraavaksi suosituin on Nova Launcher

Nova Launcher on vakain ja olemme vahvistaneet, että se toimii hyvin WidgetClubin kanssa. Pystyin käyttämään ilmaista versiota ilman ongelmia. (Maksullista versiota suositellaan niille, jotka haluavat olla erityisiä.)

Jos et edelleenkään pysty ratkaisemaan ongelmaa, ota meihin yhteyttä WidgetClubin Ota yhteyttä -palvelun kautta!

Ota meihin yhteyttä sovelluksen alta "Profiili" > "⚙"-painike oikeassa yläkulmassa > "Yhteydenottolomake".

liittyvät linkit