[android] Jeg kan ikke tilføje widgets på min skærm

Tjek denne app

Det sker nogle gange på grund af den hjemmestarter-app, du bruger.

Sådan tjekker du vejret, du bruger den understøttede hjemmeapp eller ej

1. Åbn WidgetClub og kontroller, om der vises en grå bjælke på den øverste side som den, der er vist nedenfor.

Hvis den grå bjælke vises: Du skal skifte hjemme-appen.

Hvis den grå bjælke ikke vises: Det burde fungere fint, men hvis du ikke kan tilføje det, bedes du kontakte os via appens "Profil > øverste højre '⚙'-mærke > Kontaktformular."

#1 billede af [android] Jeg kan ikke tilføje widgets på min skærm

2. Tryk på den grå bjælke. Der er to mønstre afhængigt af enhedens tilstand.

Mønster A. Hvis knappen "Change Home App" vises

Der er en understøttet hjemmeapp på din enhed. Navnet på hjemme-appen er nævnt i pop op-vinduet, så skift venligst til den angivne hjemme-app ved at bruge knappen "Skift hjem-app". (I eksemplet nedenfor instruerer den at skifte til Nova Launcher, så skift til Nova Launcher)

#2 billede af [android] Jeg kan ikke tilføje widgets på min skærm
#3 billede af [android] Jeg kan ikke tilføje widgets på min skærm

Mønster B. Hvis knappen "Download Nova Launcher gratis" vises

1. Da der ikke er nogen understøttet hjemmeapp installeret, skal du downloade en understøttet hjemmeapp. Vi anbefaler Nova Launcher (gratis), så tryk på knappen for at fortsætte med installationen af ​​Nova Launcher.

#4 billede af [android] Jeg kan ikke tilføje widgets på min skærm

2. Når du åbner den downloadede Nova Launcher, vil forskellige indstillinger blive vist, så rul ned og tryk på knappen "Check" nederst til højre. (Du kan ændre indstillingerne senere)

#5 billede af [android] Jeg kan ikke tilføje widgets på min skærm

3. Tving til at lukke WidgetClub-appen.

#6 billede af [android] Jeg kan ikke tilføje widgets på min skærm

4. Åbn WidgetClub igen, og tryk på den grå bjælke igen.

#7 billede af [android] Jeg kan ikke tilføje widgets på min skærm

5. Når pop op-vinduet vises, skal du trykke på "Skift Home App" og skifte til Nova Launcher. Og det er gjort!

#8 billede af [android] Jeg kan ikke tilføje widgets på min skærm
#9 billede af [android] Jeg kan ikke tilføje widgets på min skærm

Hvorfor skal vi ændre hjemmestarteren?

I tilfældet Android ser det ud til, at udviklingen af ​​home-appen er overladt til de forskellige smartphone-mærker, og det sker på grund af den varierende kvalitet af home-appen. (WidgetClub kan ikke gøre noget ved det, fordi widget-appen er baseret på hjemme-appen...😭)

▼Applikationer, der i øjeblikket rapporteres at få widgets til at forsvinde

• Docomo UX live

(Docomo UX live er indstillet som standard på docomo-enheder, men der er flere rapporter om fejl med widgetten.)

Understøttede hjemmeapps

Vi har bekræftet, at følgende lagerhjemmeapps fungerer uden problemer.

-Nova Launcher (3. parts gratis hjemmeapp)

-One UI Home (Samsungs onboard home app)

-Pixel Launcher (Pixel-drevet hjemmeapp)

-Color OS (Hjem-app drevet af OPPO)

-Moto App Launcher (Motorola-drevet app)

-MIUI Home App (Xiaomi-drevet app)

-Xperia Home (Xperia-drevet app)

-AQUOS Home (AQUOS-drevet app)

-ZTE Home (ZTE-drevet app)

Den mest anbefalede er enhedens lager-app.

Vi anbefaler aktie-appen til hver enhed.

Næstmest anbefalede er Nova Launcher

Nova Launcher er den mest stabile, og vi har bekræftet, at den fungerer godt med WidgetClub. Jeg var i stand til at bruge den gratis version uden problemer. (Betalt version anbefales til dem, der ønsker at være særlige.)

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, bedes du kontakte os via WidgetClubs Kontakt os!

Kontakt os venligst fra "Profil" under applikationen > "⚙"-knappen i øverste højre hjørne > "Kontaktformular".

relaterede links