Veelgestelde vragen over het instellen van widgets (niet voor Xiaomi en Xperia)

WidgetClub

Je hebt een speciale app nodig om je startscherm in stijl aan te passen! Dit is de definitieve versie van de verkleedapp met alle verkleedmaterialen!

Controleer deze app

Hoe widgets instellen? Hoe de grootte van widgets wijzigen?

In deze video hieronder wordt uitgelegd hoe u widgets instelt, hoe u de grootte van widgets wijzigt en hoe u widgets vervangt.

Kan ik de grootte van de widget wijzigen?

U kunt de grootte van een widget wijzigen nadat deze aan het startscherm is toegevoegd. 1. Houd in het startscherm de widget ingedrukt waarvan u het formaat wilt wijzigen. (Op sommige apparaten moet je het naar links en rechts verplaatsen nadat je het ingedrukt hebt gehouden) 2. Er verschijnt een regel om de grootte aan te passen, dus verplaats het zoals je wilt.

In sommige home-apps verschijnt de lijn om de grootte aan te passen mogelijk pas als u de widget verplaatst. Als deze niet verschijnt, probeer dan de widget zelf te verplaatsen!

Ik leg uit hoe het eigenlijk werkt vanaf het 0:16 seconde teken van de volgende video!

Mijn widget-instellingsruimte heeft geen vrije ruimte meer, wat moet ik doen?

In principe kan de widget-instellingsruimte zelf worden vervangen door de gegevens te overschrijven. De eerste zet je bijvoorbeeld de kalenderwidget op de #1 in kleine widget-instelruimte, maar je kunt hem eenvoudig vervangen door een klokwidget door hem te overschrijven! Bekijk de instructievideo van de widget vanaf het begin om meer te weten te komen over deze handige functie

Hoe te repareren dat widgets niet verschijnen of verdwijnen nadat ze zijn toegevoegd

Er zit mogelijk een bug in de Home-app die je gebruikt. Schakel over naar de standaard Home-app voor je apparaat.

▼Home-apps waarvan bekend is dat ze problemen hebben met het toevoegen van meerdere widgets

Docomo UX live

(Voor Docomo-apparaten is Docomo UX live de standaardinstelling, maar er zijn meerdere bugrapporten met betrekking tot widgets.)

Je huis-app controleren:

1.Ga naar "Instellingen" > "Apps"

2.Kies "Selecteer standaard app" (dit kan ook het label "Standaard app" hebben)

3.Tik op "Home-app" en als de momenteel geselecteerde app "Docomo UX live" is, moet u overschakelen naar een andere app.

Aanbevolen thuis-apps:

Er is bevestigd dat de volgende standaard thuis-apps zonder problemen werken:

-Nova Launcher (een gratis app voor thuisgebruik van derden)

-One UI Home (de thuis-app van Samsung)

-Pixel Launcher (Pixels thuis-app)

-Color OS (OPPO's thuis-app)

-Moto App Launcher (de home-app van Motorola)

-MIUI Home (Xiaomi's thuis-app)

-AQUOS Home (de thuis-app van AQUOS)

- LG Home launcher (LG's thuis-app)

- ZTE-startprogramma voor thuis (de thuis-app van ZTE)

Onze beste aanbeveling is Nova Launcher

Nova Launcher is de meest stabiele optie en een echte aanrader! Er is bevestigd dat het goed werkt met WidgetClub. De gratis versie werkt prima.

Wat te doen als widgets na het opnieuw opstarten worden teruggezet naar het standaard uiterlijk?

Als u de WidgetClub-app opent na het opnieuw opstarten, zouden de widgets zonder problemen moeten worden weergegeven. Helaas kunnen we niets doen aan problemen aan de kant van de woning-app, dus we vragen je begrip hiervoor 🥲

Widgets worden niet in realtime bijgewerkt. Wat moet ik doen?

Als klok- of oplaadwidgets niet in realtime worden bijgewerkt, probeer dan het volgende:

1. Werk de app bij naar de nieuwste versie Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de app gebruikt. Problemen met betrekking tot klokupdates zijn opgelost sinds versie 3.1.0.
  2. Update uw OS-versie Een verouderd OS werkt mogelijk niet goed met de app.
  3. Controleer of de energiebesparende modus of soortgelijke functies geen problemen veroorzaken 【Belangrijk】 WidgetClub vraagt Android om elke minuut te updaten, maar als uw batterij bijna leeg is, kan Android widget-updates stoppen. Zorg ervoor dat de "Batterijoptimalisatie" van uw apparaat UIT staat en dat u geen app gebruikt die de energiebesparende modus inschakelt.

Prioriteit geven aan widget-updates door "Batterijoptimalisatie" UIT te schakelen:

1. Open de app "Instellingen".

2. Tik op 'Apps en meldingen'.

3. Tik op 'Geavanceerde instellingen'.

4. Tik op 'Speciale app-toegang'.

5. Tik op "Batterijoptimalisatie (of energiebesparende functie)".

6. Tik op 'Niet geoptimaliseerde apps' en selecteer vervolgens 'Alle apps'.

7. Tik in de lijst met apps op "WidgetClub".

8. Kies "Niet optimaliseren" en tik op "Gereed".

※ De exacte namen kunnen verschillen afhankelijk van uw apparaat, maar de basisstappen moeten hetzelfde zijn!

Als je een app hebt geïnstalleerd die de energiebesparingsmodus mogelijk maakt:

Neem contact op met de app-aanbieder of overweeg de app te verwijderen, aangezien de oplossing afhangt van de specifieke app die je gebruikt.