Ofte stillede spørgsmål om indstilling af widgets (ikke til Xiaomi og Xperia)

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

Hvordan indstilles widgets? Hvordan ændrer man størrelsen på widgets?

Denne video nedenfor forklarer, hvordan du indstiller widgets, hvordan du ændrer størrelse på widgets, hvordan du erstatter widgets.

Kan jeg ændre størrelsen på widgetten?

Du kan ændre størrelsen på en widget, efter at den er føjet til startskærmen. 1. På startskærmen skal du trykke og holde på den widget, du vil ændre størrelsen på. (I nogle enheder skal du flytte den til venstre og højre efter at have trykket på den og holde den nede) 2. En linje for at justere størrelsen vises, så flyt den som du vil.

I nogle hjemmeapps vises linjen til justering af størrelsen muligvis ikke, før du flytter widgetten, så hvis den ikke vises, så prøv at flytte selve widgetten!

Jeg forklarer, hvordan det rent faktisk fungerer, startende ved 0:16 sekunders mærket i den følgende video!

Min widgetindstillingsplads er løbet tør for ledig plads. Hvad skal jeg gøre?

Grundlæggende kan selve widgetindstillingspladsen erstattes ved at overskrive dataene. For eksempel, den første du indstiller kalenderwidgetten til #1 i lille widgetindstillingsplads, men du kan nemt erstatte den med en urwidget ved at overskrive den! Se venligst widgetens instruktionsvideo fra begyndelsen for at få mere at vide om denne bekvemmelighedsfunktion

Sådan repareres widgets, der ikke vises eller forsvinder efter at være blevet tilføjet

Der kan være en fejl i den hjemmeapp, du bruger. Skift venligst til standardhjemmeappen til din enhed.

▼Hjemmeapps kendt for at have problemer med at tilføje flere widgets

Docomo UX live

(For Docomo-enheder er Docomo UX live standardindstillingen, men der har været flere fejlrapporter relateret til widgets.)

Sådan tjekker du din hjemmeapp:

1. Gå til "Indstillinger" > "Apps"

2.Vælg "Vælg standardapp" (den kan også være mærket "Standardapp")

3. Tryk på "Hjem-app", og hvis den aktuelt valgte app er "Docomo UX live", skal du skifte til en anden app.

Anbefalede apps til hjemmet:

Følgende standardapps til hjemmet er blevet bekræftet til at fungere uden problemer:

-Nova Launcher (en gratis 3. parts hjemmeapp)

-One UI Home (Samsungs home app)

-Pixel Launcher (Pixels hjemmeapp)

-Color OS (OPPOs hjemmeapp)

-Moto App Launcher (Motorolas hjemmeapp)

-MIUI Home (Xiaomis hjemmeapp)

-AQUOS Home (AQUOS's hjemmeapp)

- LG Home launcher (LGs hjemmeapp)

- ZTE home launcher (ZTE's home app)

Vores bedste anbefaling er Nova Launcher

Nova Launcher er den mest stabile mulighed og anbefales stærkt! Det er blevet bekræftet, at det fungerer godt med WidgetClub. Den gratis version fungerer fint.

Hvad skal man gøre, hvis widgets nulstilles til standardudseende efter genstart?

Hvis du åbner WidgetClub-appen efter genstart, bør widgets vises uden problemer. Vi kan desværre ikke gøre noget ved problemer på home app-siden, så vi beder om jeres forståelse 🥲

Widgets opdateres ikke i realtid. Hvad skal jeg gøre?

Hvis ur- eller opladningswidgets ikke opdateres i realtid, kan du prøve følgende:

1. Opdater appen til den nyeste version Sørg for, at du bruger den nyeste version af appen. Problemer relateret til opdatering af ur er blevet løst siden version 3.1.0.
  2. Opdater din OS-version Et forældet OS fungerer muligvis ikke godt med appen.
  3. Tjek, om strømbesparende tilstand eller lignende funktioner ikke forårsager problemer 【Vigtigt】 WidgetClub anmoder Android om at opdatere hvert minut, men hvis dit batteri er lavt, stopper Android muligvis widgetopdateringer. Sørg for, at din enheds "Batterioptimering" er FRA, og at du ikke bruger en app, der aktiverer strømbesparende tilstand.

Sådan prioriterer du widgetopdateringer ved at slå "Batterioptimering" FRA:

1. Åbn appen "Indstillinger".

2. Tryk på "Apps og meddelelser".

3. Tryk på "Avancerede indstillinger".

4. Tryk på "Særlig appadgang".

5. Tryk på "Batterioptimering (eller strømbesparende funktion)."

6. Tryk på "Ikke optimerede apps", og vælg derefter "Alle apps".

7. Tryk på "WidgetClub" på applisten.

8. Vælg "Optimer ikke", og tryk på "Udført".

※ De nøjagtige navne kan variere afhængigt af din enhed, men de grundlæggende trin bør være de samme!

Hvis du har en app, der aktiverer strømbesparende tilstand installeret:

Kontakt venligst app-udbyderen eller overvej at afinstallere appen, da løsningen afhænger af den specifikke app du bruger.