Kuinka käyttää nova launcheria

Tarkista tämä sovellus

Nova Launcher on kätevä sovellus, jonka avulla voit mukauttaa Android-älypuhelimesi aloitusnäyttöä mieleiseksesi. Tämä opas sisältää tiiviin johdannon Nova Launcherin lataamiseen ja asettamiseen oletuskotisovellukseksi ensimmäistä kertaa käyttäville käyttäjille.

Vaihe 1: Lataa Nova Launcher -sovellus

1. Napauta alla olevaa painiketta siirtyäksesi Nova Launcher -sovelluksen sivulle.

1. Aloita lataus painamalla "Asenna" -painiketta.
  2. Kun lataus on valmis, se asennetaan automaattisesti.

Vaihe 2: Alkuasetukset, kun Nova Launcher -sovellus käynnistetään ensimmäisen kerran

Avaa seuraavaksi Nova Launcher ja suorita alkuasetukset.

1. Avaa "Nova Launcher" -sovellus.
  2. Kun sovellus käynnistyy, näet ruudun, jossa voit valita aloitusnäytön teeman tyylin, kuten väriasetukset ja kuvakkeen koon. Valitse haluamasi tyyli ja vieritä alas.
  3. Kun vierität alas eri asetuksia määrittäessäsi, oikeaan alakulmaan tulee punainen ympyrä, jossa on "☑️"-valintamerkki. Napauta sitä.
  4. Alkuasetus on valmis, ja palaat alkuperäiseen aloitusnäyttöön.

Vaihe 3: Aseta Nova Launcher oletuskotisovellukseksi

1. Avaa Nova Launcher -sovellus uudelleen ja napauta näkyviin tulevaa "Nova-asetukset" -kuvaketta.
  2. Yläreunassa näkyy oranssi banneri, jossa lukee "Ei asetettu oletukseksi". Napauta tätä banneria.
  3. Näkyviin tulee luettelo kotisovelluksista. Muuta valinnaksi "Nova Launcher".

Olet nyt asettanut Nova Launcherin oletuskotisovellukseksi!

Katsotaan seuraavaksi, millaiset asetukset voivat tehdä aloitusnäytöstäsi tyylikkään ja räätälöidyn🙆‍♀️

1. Muuta kuvakkeen ulkoasua ja kokoa

Nova Launcherin avulla voit muuttaa kuvakkeiden ulkoasua kuvakepakettien avulla. Voit myös vapaasti säätää kuvakkeiden kokoa.

2. Säädä ruudukon kokoa

Voit muuttaa ruudukon kokoa sovellusten ja widgetien sijoittamiseksi aloitusnäytölle. Näin voit sijoittaa lisää sovelluksia ja säätää widgetien kokoa.

3. Lisää ja mukauta widgetejä

Nova Launcherin avulla voit lisätä widgetejä, kuten säätä ja kelloja, aloitusnäyttöön. Voit myös vapaasti muuttaa widgetien kokoa ja sijoittelua.

4. Mukauta telakkaa

Voit muuttaa telakointialueella näytettävien kuvakkeiden määrää ja niiden taustaa. Voit myös asettaa useita sivuja telakkaan.

5. Muuta kansion ulkoasua ja toimintoja

Voit muuttaa sovelluskansioiden ulkoasua ja animaatiota niitä avattaessa. Lisäksi voit luokitella sovelluksia kansioiden sisällä välilehtien avulla.

6. Määritä eleohjaimet

Nova Launcherin avulla voit mukauttaa aloitusnäytön eleohjaimia. Voit esimerkiksi asettaa sen niin, että kaksoisnapautus näytössä näyttää luettelon sovelluksista.

WidgetClub-widgetin lisääminen Nova Launcherin avulla

Vain japanilainen video