Sådan bruger du nova launcher

Tjek denne app

Nova Launcher er en praktisk app, der giver dig mulighed for at tilpasse startskærmen på din Android-smartphone efter din smag. Denne vejledning giver en kortfattet introduktion til download og opsætning af Nova Launcher som din standard hjemmeapp for førstegangsbrugere.

Trin 1: Download Nova Launcher-appen

1. Tryk på knappen nedenfor for at gå til Nova Launcher app-siden.

1. Tryk på knappen "Installer" for at begynde at downloade.
  2. Når overførslen er fuldført, installeres den automatisk.

Trin 2: Indledende opsætning, når du starter Nova Launcher-appen for første gang

Åbn derefter Nova Launcher og udfør den indledende opsætning.

1. Åbn "Nova Launcher"-appen.
  2. Når appen starter, vil du se en skærm, hvor du kan vælge stilen på dit startskærmstema, såsom farveindstillinger og ikonstørrelse. Vælg din foretrukne stil og rul ned.
  3. Når du ruller ned, mens du indstiller forskellige muligheder, vil en rød cirkel med et "☑️" flueben vises i nederste højre hjørne. Tryk på den.
  4. Den indledende opsætning vil blive afsluttet, og du vender tilbage til den oprindelige startskærm.

Trin 3: Indstil Nova Launcher som standard hjemmeapp

1. Åbn Nova Launcher-appen igen, og tryk på ikonet "Nova-indstillinger", der vises.
  2. Et orange banner med teksten "Ikke angivet som standard" vil blive vist øverst. Tryk på dette banner.
  3. En liste over hjemmeapps vises. Skift valget til "Nova Launcher".

Du har nu indstillet Nova Launcher som standard hjemmeapp!

Lad os derefter se, hvilken slags indstillinger der kan gøre din startskærm stilfuld og tilpasset🙆‍♀️

1. Skift ikondesign og størrelse

Med Nova Launcher kan du bruge ikonpakker til at ændre designet af dine ikoner. Du kan også frit justere størrelsen på ikonerne.

2. Juster gitterstørrelsen

Du kan ændre gitterstørrelsen for at placere apps og widgets på startskærmen. Dette giver dig mulighed for at placere flere apps og justere størrelsen på widgets.

3. Tilføj og tilpas widgets

Nova Launcher giver dig mulighed for at tilføje widgets såsom vejr og ure til din startskærm. Du kan også frit ændre størrelsen og placeringen af widgets.

4. Tilpas docken

Du kan ændre antallet af ikoner, der vises i dock-området, og deres baggrund. Du kan også indstille flere sider til docken.

5. Skift mappedesign og funktionalitet

Du kan ændre design af app-mapper og animation, når du åbner dem. Derudover kan du kategorisere apps i mapper ved hjælp af faner.

6. Konfigurer bevægelseskontroller

Nova Launcher giver dig mulighed for at tilpasse bevægelseskontroller på startskærmen. Du kan for eksempel indstille det, så et dobbelttryk på skærmen viser en liste over apps.

Sådan tilføjer du en WidgetClub-widget ved hjælp af Nova Launcher

Kun japansk video