[Android] Kello ja akku -widget eivät päivity reaaliajassa, mitä minun pitäisi tehdä?

WidgetClub

Tarvitset oman sovelluksen muokataksesi aloitusnäyttöäsi tyylikkäästi! Tämä on pukeutumissovelluksen lopullinen versio, jossa on kaikki pukeutumismateriaalit!

Tarkista tämä sovellus

Jos kello tai akkuwidget ei päivity reaaliajassa, kokeile seuraavaa

1. Päivitä sovellus uusimpaan versioon.

Varmista, että käytät sovelluksen uusinta versiota. 3.1.0 korjaa kelloon liittyvän päivitysongelman.

2. Tarkista, toimivatko virransäästötilan toiminto tai muut toiminnot huonosti [Tärkeää].

WidgetClub edellyttää Androidin päivittämistä minuutin välein, mutta jos akku on vähissä, Android voi lopettaa widgetin päivittämisen. Tarkista, ettei laitteen asetus "Akun optimointi" ole päällä tai et ole asentanut sovelluksia, jotka ovat virransäästötilassa.

Kuinka kytkeä laitteen "Akun optimointi" pois päältä ja priorisoida widgetien päivitys

1. Avaa "Asetukset"-sovellus.
  2. Napauta "Sovellukset ja ilmoitukset".
  3. Napauta "Lisäasetukset"
  4. Napauta "Erikoissovelluskäyttö".
  5. Napauta "Akun optimointi (tai virransäästöominaisuus)".
  6. Napauta "Ei-optimoidut sovellukset" ja valitse "Kaikki sovellukset".
  7. Napauta "WidgetClub", kun sovellusluettelo tulee näkyviin.
  8. valitse "Älä optimoi" ja napauta "Valmis".

Yksityiskohtaiset nimet tässä yllä olevassa prosessissa voivat vaihdella laitteestasi riippuen, mutta periaatteessa voit määrittää asetukset noudattamalla yllä olevaa prosessia!

Jos olet asentanut sovelluksen, joka on virransäästötilassa

Se riippuu käyttämästäsi sovelluksesta, joten ota yhteyttä sovelluksen toimittajaan tai harkitse sovelluksen poistamista.

Jos ongelma jatkuu

Ota yhteyttä WidgetClubiin 🙇‍♀️

Androidille ongelman tunnistaminen on melko vaikeaa kotisovelluksestasi ja asetuksistasi riippuen, mutta jos ongelma on sovelluspuolella, voimme korjata sen.

Jos ongelma on sovelluspuolella, voimme korjata sen, joten ota meihin yhteyttä Ota yhteyttä -sivun kautta.

Esimerkki konsultaatiosta

NG esimerkki🙅"En voi asettaa widgetiä.

OK esimerkki🙆"Yritin WidgetClubissa lisätä widgetin aloitusnäytöstä napautettuani widgetin asetuspainiketta ja asettanut sen widgetin asetuskehykseen, mutta +-painike ei tule näkyviin, kun painan aloitusnäyttöä pitkään.

Emme voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelman, koska emme voi olla yhteydessä sinuun, jos kyseessä on arvostelu.