[Android] Ur og batteri-widget opdateres ikke i realtid, hvad skal jeg gøre?

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

Hvis ur- eller batteriwidgetten ikke opdateres i realtid, prøv venligst følgende

1. Opdater appen til den nyeste version.

Sørg for, at du bruger den nyeste version af appen. 3.1.0 løser det ur-relaterede opdateringsproblem.

2. Kontroller, om strømsparetilstandsfunktionen eller andre funktioner fungerer dårligt [Vigtigt].

WidgetClub kræver, at Android opdaterer hvert minut, men hvis batteriet er lavt, stopper Android muligvis med at opdatere widgetten. Tjek venligst, om enhedens indstilling "Batterioptimering" ikke er slået til, eller om du ikke har installeret nogen apps, der vil være i strømbesparende tilstand.

Sådan slår du "Batterioptimering" fra på enheden og prioriterer opdatering af widgets

1. Åbn programmet "Indstillinger".
  2. Tryk på "Apps og meddelelser".
  3. Tryk på "Avanceret"
  4. Tryk på "Særlig appadgang".
  5. Tryk på "Batterioptimering (eller strømbesparende funktion)".
  6. Tryk på "Ikke-optimerede apps", og vælg "Alle apps".
  7. Tryk på "WidgetClub", når listen over apps vises.
  8. vælg "Optimer ikke" og tryk på "Udført".

De detaljerede navne i denne proces ovenfor kan variere afhængigt af din enhed, men dybest set kan du konfigurere indstillingerne ved at følge ovenstående proces!

Hvis du har installeret en app, der er i strømbesparende tilstand

Det afhænger af den app, du bruger, så kontakt venligst din app-udbyder eller overvej at slette appen.

Hvis problemet fortsætter

Kontakt venligst WidgetClub 🙇‍♀️

For Android er det ret svært at identificere problemet afhængigt af din hjemmeapp og indstillinger, men hvis problemet er på app-siden, kan vi løse det.

Hvis problemet er på app-siden, kan vi løse det, så kontakt os venligst via siden Kontakt os.

Eksempel på konsultation

NG eksempel🙅"Jeg kan ikke indstille widgetten.

OK eksempel🙆"I WidgetClub forsøgte jeg at tilføje en widget fra startskærmen efter at have trykket på widgetindstillingsknappen og placeret den i widgetindstillingsrammen, men + knappen vises ikke, når jeg trykker og holder på startskærmen.

Vi er ikke i stand til at yde support til at hjælpe dig med at løse problemet, fordi vi ikke er i stand til at kommunikere med dig, hvis det er en anmeldelse.