Vad är app-rutnät?

innehållsförteckning

Kolla den här appen

Rekommenderat app-rutnät: 4x6

Det är möjligt att ställa in antalet vertikala och horisontella ikoner i hemappen. Att ställa in dem från början gör det lättare att skapa hemskärmen som du föreställer dig den! Du kan ställa in dem från Home-appens inställningar! (Om du inte vet hur du gör detta, försök att söka efter "förändring av antalet hemapp-rutnät"!

Om din hemapp inte tillåter dig att ändra app-rutnät till 4x6, kolla in annan hemapp!

Om din app inte tillåter att appramen är 4x6, kolla in annan hemapp!

• Nova launcher

Vi rekommenderar "Nova Launcher" app om du har problem som detta.

Nova launcher är den bästa appen för att anpassa hemskärmen.

Kontrollera länken nedan och byt din hemapp till Nova Launcher.(Annat företag kör den här appen)