WidgetClub

Hvad er app-gitter?

indholdsfortegnelse

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

Anbefalet app-gitter: 4x6

Det er muligt at indstille antallet af lodrette og vandrette ikoner i hjemme-appen. Hvis du indstiller dem fra starten, bliver det nemmere at oprette startskærmen, som du forestiller dig den! Du kan indstille dem fra Home App-indstillingerne! (Hvis du ikke ved, hvordan du gør dette, så prøv at søge efter "ændret antal nettæller til hjemmeapps"!

Hvis din hjemme-app ikke tillader dig at ændre app-gitteret til 4x6, så Tjek anden hjemme-app!

Hvis din app ikke tillader, at app-omkredsen er 4x6, så tjek venligst anden hjemmeapp!

• Nova launcher

Vi anbefaler "Nova Launcher" app, hvis du har et problem som dette.

Nova launcher er den bedste app til at tilpasse startskærmen.

Tjek venligst linket nedenfor og skift din hjemmeapp til Nova Launcher.(Andet firma kører denne app)