[iOS]Hur applicerar jag tema på din startskärm?

Kolla den här appen

Komplett guide för att anpassa din hemskärm med WidgetClub!

Kolla in tutorialvideon för att ta reda på hur du använder den!

I instruktionsvideon förklarar vi

• [00:08] Så här lägger du till widgets på din startskärm via tema
  • [01:22] Så här ställer du in bakgrundsbild på din startskärm via tema
  • [01:44] Så här ändrar du appikoner till din startskärm via tema (lägger automatiskt till funktion)
  • [03:04] Hur man ändrar appikon med genvägsapp
  • [03:55] hur du tar bort de gamla ikonerna från din startskärm