[iOS]Hvordan anvender du tema på din startskærm?

Tjek denne app

Komplet guide til at tilpasse din startskærm med WidgetClub!

Tjek venligst vejledningsvideoen for at finde ud af, hvordan du bruger den!

I tutorial video forklarer vi

• [00:08] Sådan tilføjer du widgets til din startskærm via tema
  • [01:22] Sådan indstiller du tapet til din startskærm via tema
  • [01:44] Sådan ændres appikoner til din startskærm via tema (automatisk tilføjelse af funktion)
  • [03:04] Sådan ændres appikonet med genvejsappen
  • [03:55] hvordan du fjerner de gamle ikoner fra din startskærm