Vad är skaparkonto?

Kolla den här appen

Skaparkonto är till för att publicera dina inlägg som hemskärmsteman, ikonpaket, widgets på WidgetClub.

Om du har inläggen som publiceras i en synlig inställning kan andra användare se ditt skaparkonto genom dina inlägg. Du kan kontrollera skaparkontot från "profil"-menyn.

Skaparkonto är inte detsamma som gruppkonto.

Du kan använda dessa på olika sätt. Använd till exempel skaparkontot som ett offentligt konto för att sprida ditt inlägg till alla online, och använd gruppkontot som ett privat konto för att dela ditt ögonblick med dina vänner privat.