Wat is een makersaccount?

Controleer deze app

Creator-account is voor het publiceren van uw berichten, zoals thema's op het startscherm, icon pack, widgets op WidgetClub.

Als u de berichten in een zichtbare instelling hebt gepubliceerd, kunnen andere gebruikers uw makeraccount zien via uw berichten. U kunt het makeraccount controleren in het menu "profiel".

Creator-account is niet hetzelfde als Groepsaccount.

Je kunt deze op verschillende manieren gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld het account van de maker als openbaar account om je bericht onder iedereen online te verspreiden, en gebruik het groepsaccount als privéaccount om je moment privé met je vrienden te delen.