WidgetClub

[Android]Hur byter jag till temat på WidgetClub?

WidgetClub

Du behöver en dedikerad app för att anpassa din hemskärm med stil! Detta är den definitiva versionen av utklädningsappen som har allt utklädningsmaterial!

Kolla den här appen

Vänligen notera;

・Användningen kan variera beroende på din smartphonemodell och hemapp och startapp. Men den allmänna operationen är densamma.

・ Ställ in startskärmens apprutnät korrekt. Vi rekommenderar 4 x 5, 4 x 6.

・Widget kommer att försvinna om du ändrade "hemappen" efter att du ställt in widgeten på din startskärm. Var försiktig.


Relaterade artiklar