Wat u moet controleren als u naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]

WidgetClub

Je hebt een speciale app nodig om je startscherm in stijl aan te passen! Dit is de definitieve versie van de verkleedapp met alle verkleedmaterialen!

Controleer deze app

"We hebben meldingen ontvangen van problemen waarbij je zelfs na het instellen van een pictogram met de Shortcuts-app naar een andere app navigeert of terugkeert naar dezelfde app. Na onderzoek ontdekten we dat de meeste van deze problemen optreden als gevolg van onjuiste instellingen. In dit artikel leggen we uit hoe je dit probleem kunt oplossen met WidgetClub!

Oorzaak van het probleem

• U overschrijft en hergebruikt dezelfde snelkoppeling in plaats van elke snelkoppeling afzonderlijk op te slaan wanneer u een pictogram instelt met de app Snelkoppelingen.

De Shortcuts-app vereist dat je voor elke actie een aparte snelkoppeling maakt.

Simpel gezegd,

1. Als u een app-pictogram wilt instellen op 'Camera openen', moet u een aparte snelkoppeling maken en opslaan, specifiek voor 'Camera openen'.

2. Om een ​​app-pictogram in te stellen op 'Telefoon openen', moet u een aparte snelkoppeling maken en opslaan, specifiek voor 'Telefoon openen'.

Hoe het probleem op te lossen

Om dit probleem te voorkomen, dient u uw snelkoppelingen altijd apart op te slaan voor elke app!

Deze keer introduceren we het gebruik van de Shortcuts-app (met speciale aandacht voor niet vergeten op te slaan!) op basis van iOS16.

1. Open de Shortcuts-app, tik op de knop '+' in de rechterbovenhoek om een ​​nieuwe snelkoppeling te maken.

#1 afbeelding van dingen die u moet controleren als u naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]
#2 afbeelding van dingen die u moet controleren als u naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]
#3 afbeelding van dingen die u moet controleren als u naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]
#4 afbeelding van dingen die u moet controleren als u naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]
#5 afbeelding van dingen die je moet controleren als je naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]
#6 afbeelding van dingen om te controleren als je naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]
#7 afbeelding van dingen die u moet controleren als u naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]
#8 afbeelding van dingen die u moet controleren als u naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]
#9 afbeelding van dingen die u moet controleren als u naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]
#10 afbeelding van dingen die u moet controleren als u naar een andere app navigeert in de Shortcuts-app [iOS]

Als er andere pictogrammen zijn die u wilt wijzigen, herhaalt u hetzelfde proces vanaf STAP 1.

Als u dit voor elke actie doet, zou het probleem opgelost moeten zijn!

Bij het instellen van een andere app is het belangrijk om:

• Altijd opslaan (de knop 'Gereed') na het maken van elke snelkoppeling
  • Wanneer u de afbeelding van een ander app-pictogram wijzigt, begint u altijd met het maken van een nieuwe snelkoppeling

En dat is het!"