Tarkistettavat asiat, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]

WidgetClub

Tarvitset oman sovelluksen muokataksesi aloitusnäyttöäsi tyylikkäästi! Tämä on pukeutumissovelluksen lopullinen versio, jossa on kaikki pukeutumismateriaalit!

Tarkista tämä sovellus

"Olemme saaneet raportteja ongelmista, joissa jopa pikakuvakkeet-sovelluksella kuvakkeen asettamisen jälkeen päädyt navigoimaan toiseen sovellukseen tai palaamaan samaan sovellukseen. Tutkittuamme havaitsimme, että suurin osa näistä ongelmista johtuu virheellisistä asetuksista. Tässä artikkelissa selitämme, kuinka tämä ongelma korjataan WidgetClubin avulla!

Ongelman syy

• Korvaat ja käytät samaa pikakuvaketta uudelleen sen sijaan, että tallennat jokaisen erikseen määrittäessäsi kuvaketta Pikakuvakkeet-sovelluksella.

Pikakuvakkeet-sovellus edellyttää, että luot erillisen pikakuvakkeen jokaiselle toiminnolle.

Yksinkertaisesti,

1. Jos haluat määrittää sovelluskuvakkeen "Avaa kamera" -kohtaan, sinun on luotava ja tallennettava erillinen pikakuvake erityisesti "Kameran avaaminen" -kohtaa varten.

2. Jos haluat määrittää sovelluskuvakkeen asetukseksi "Avaa puhelin", sinun on luotava ja tallennettava erillinen pikakuvake nimenomaan Puhelimen avaamista varten.

Kuinka ratkaista ongelma

Voit välttää tämän ongelman tallentamalla pikakuvakkeet aina erikseen jokaiselle sovellukselle!

Tällä kertaa esittelemme kuinka voit käyttää Pikakuvakkeet-sovellusta (erityisesti tallentamisen unohtamatta!) iOS16:een perustuen.

1. Avaa Pikakuvakkeet-sovellus, napauta +-painiketta oikeassa yläkulmassa luodaksesi uuden pikakuvakkeen.

1. kuva kohdasta Asiat tarkistaa, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]
2. kuva kohdasta Asiat, jotka kannattaa tarkistaa, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]
3. kuva kohdasta Asiat, jotka kannattaa tarkistaa, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]
#4 kuva kohdasta Asiat, jotka kannattaa tarkistaa, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]
5. kuva kohdasta Asiat, jotka kannattaa tarkistaa, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]
6. kuva kohdasta Asiat, jotka kannattaa tarkistaa, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]
7. kuva kohdasta Asiat, jotka kannattaa tarkistaa, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]
#8 kuva kohdasta Asiat, jotka kannattaa tarkistaa, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]
9. kuva kohdasta Asiat, jotka kannattaa tarkistaa, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]
10. kuva kohdasta Asiat, jotka kannattaa tarkistaa, jos olet siirtymässä toiseen sovellukseen Pikakuvakkeet-sovelluksessa [iOS]

Jos haluat muuttaa muita kuvakkeita, toista sama prosessi VAIHESTA 1 alkaen.

Tämän tekeminen jokaiselle toiminnolle ratkaisee ongelman!

Kun määrität toista sovellusta, on tärkeää:

• Tallenna aina (Valmis-painike) jokaisen pikakuvakkeen luomisen jälkeen
  • Kun muutat toisen sovelluskuvakkeen kuvaa, aloita aina luomalla uusi pikakuvake

Ja siinä se!"