Ting du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i appen Genveje [iOS]

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

"Vi har modtaget rapporter om problemer, hvor du selv efter at have indstillet et ikon ved hjælp af appen Genveje ender med at navigere til en anden app eller vende tilbage til den samme app. Efter at have undersøgt det, fandt vi ud af, at de fleste af disse problemer opstår på grund af forkerte indstillinger. I denne artikel forklarer vi, hvordan du løser dette problem ved hjælp af WidgetClub!

Årsagen til problemet

• Du overskriver og genbruger den samme genvej i stedet for at gemme hver enkelt separat, når du indstiller et ikon med appen Genveje.

Genvejsappen kræver, at du opretter en separat genvej for hver handling.

For at sige det enkelt,

1. For at indstille et app-ikon til 'Åbn kamera', skal du oprette og gemme en separat genvej specifikt til 'Åbn kamera'.

2. For at indstille et app-ikon til 'Åbn telefon', skal du oprette og gemme en separat genvej specifikt til 'Åbning af telefon'.

Hvordan man løser problemet

For at undgå dette problem skal du altid gemme dine genveje separat for hver app!

Denne gang vil vi introducere, hvordan du bruger appen Genveje (med særligt fokus på ikke at glemme at gemme!) baseret på iOS16.

1. Åbn appen Genveje, tryk på knappen '+' i øverste højre hjørne for at oprette en ny genvej.

#1 billede af ting, du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i genvejsappen [iOS]
#2 billede af ting, du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i genvejsappen [iOS]
#3 billede af ting, du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i genvejsappen [iOS]
#4 billede af ting, du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i genvejsappen [iOS]
#5 billede af ting, du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i genvejsappen [iOS]
#6 billede af ting, du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i genvejsappen [iOS]
#7 billede af ting, du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i genvejsappen [iOS]
#8 billede af ting, du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i genvejsappen [iOS]
#9 billede af ting, du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i genvejsappen [iOS]
#10 billede af ting, du skal tjekke, hvis du navigerer til en anden app i genvejsappen [iOS]

Hvis der er andre ikoner, du vil ændre, skal du gentage den samme proces fra TRIN 1.

At gøre dette for hver handling burde løse problemet!

Når du opsætter en anden app, er det vigtigt at:

• Gem altid (knappen 'Udført') efter at have oprettet hver genvej
  • Når du ændrer billedet af et andet app-ikon, skal du altid starte med at oprette en ny genvej

Og det er det!"