Hoe originele widget te maken

Controleer deze app

V. Wat voor soort widgets kan ik maken met WidgetClub?

#1 afbeelding van Hoe originele widget te maken

Het is uniek dat je eenvoudig kleuren, achtergronden en lettertypen kunt wijzigen om je eigen widgets te maken♡

Laten we u snel laten zien hoe u widgets kunt maken met WidgetClub!

1. Tik op de + knop in het midden onderaan het startscherm en selecteer 'Widgets'

#2 afbeelding van Hoe originele widget te maken

3. Kies de grootte van de widget die u wilt maken. U kunt kiezen uit Klein/Medium/Groot.

4. Nadat je de grootte hebt gekozen, zie je een lijst met mogelijke widgettypen voor die grootte. Kies de gewenste widgetstijl

#3 afbeelding van Hoe originele widget te maken

5. Van de gekozen stijl kunt u achtergrond, tekstkleur, lettertype, enz. selecteren en deze naar wens aanpassen!

#4 afbeelding van Hoe originele widget te maken

Ik heb trouwens een achtergrondafbeelding gekozen, het lettertype gewijzigd en de tekstkleur gewijzigd in transparant wit om het zo aan te passen♡

6. Als je klaar bent met aanpassen, tik je rechtsboven op de knop 'Volgende' en ga je naar het deelscherm

#5 afbeelding van Hoe originele widget te maken

Op het deelscherm kunt u het volgende instellen:

• Titel
  • Tags (belangrijke informatie voor andere WidgetClub-leden om deze widget te vinden!)
  • Publicatiebereik (openbaar, alleen uitnodigingscode, privé)
  • Prijsinstelling (alleen gecertificeerde videomakers)
  • Gratis te herdistribueren (u kunt kiezen of u andere gebruikers wilt toestaan ​​om nieuwe widgetwerken te maken op basis van uw geposte widget)

Je kunt de widget die je hebt gemaakt zo instellen dat deze alleen openbaar is voor jezelf, of je kunt hem delen met andere leden in WidgetClub! Als je 'alleen uitnodigingscode' selecteert in de openbare instelling, kun je het ontwerp alleen delen met mensen die de uitnodigingscode kennen, zodat je kunt genieten van bijpassende startschermen😘

7. De widget die je hebt gemaakt wordt weergegeven in 'Collecties' onder 'Profiel'!! Tik op de widget en tik vervolgens op de knop 'Instellingen' om door te gaan met de widgetinstellingen.