Sådan opretter du original widget

Tjek denne app

Q. Hvilken slags widgets kan jeg oprette med WidgetClub?

#1 billede af Sådan opretter du original widget

Det er unikt, at du nemt kan ændre farver, baggrunde og skrifttyper for at skabe dine egne widgets♡

Lad os hurtigt guide dig igennem, hvordan du opretter widgets med WidgetClub!

1. Tryk på knappen + i midten nederst på startskærmen, og vælg 'Widgets'

#2 billede af Sådan opretter du original widget

3. Vælg størrelsen på den widget, du vil oprette. Du kan vælge mellem Small/Medium/Large.

4. Når du har valgt størrelsen, vil du se en liste over potentielle widgettyper for den størrelse. Vælg den widget-stil, du kan lide

#3 billede af Sådan opretter du original widget

5. Fra den valgte stil kan du vælge baggrund, tekstfarve, skrifttype osv. og tilpasse den til din smag!

#4 billede af Sådan opretter du original widget

Jeg valgte i øvrigt et baggrundsbillede, ændrede skrifttypen og ændrede tekstfarven til en gennemsigtig hvid for at tilpasse den sådan♡

6. Når du er færdig med at tilpasse, skal du trykke på knappen 'Næste' øverst til højre og gå til deleskærmen

#5 billede af Sådan opretter du original widget

På deleskærmen kan du indstille følgende:

• Titel
  • Tags (vigtig information til andre WidgetClub-medlemmer for at finde denne widget!)
  • Udgivelsesområde (offentlig, kun invitationskode, privat)
  • Prisindstilling (kun certificerede skabere)
  • Gratis at videredistribuere (du kan vælge, om du vil tillade andre brugere at oprette nye widgetværker baseret på din udsendte widget)

Du kan indstille den widget, du har oprettet, til kun at være offentlig for dig selv, eller du kan dele den med andre medlemmer i WidgetClub! Hvis du også vælger 'kun invitationskode' i den offentlige indstilling, kan du kun dele designet blandt personer, der kender invitationskoden, så du kan nyde matchende startskærme😘

7. Den widget du har oprettet vil blive vist i 'Samlinger' under 'Profil'!! Tryk på widgetten, og tryk derefter på knappen 'Indstillinger' for at fortsætte med widgetindstillingerne.