[iOS] Weerwidget wordt niet weergegeven of kan locatie-informatie niet ophalen

WidgetClub

Je hebt een speciale app nodig om je startscherm in stijl aan te passen! Dit is de definitieve versie van de verkleedapp met alle verkleedmaterialen!

Controleer deze app

Voorwaarde: de weerwidget is alleen beschikbaar voor gebruik tijdens de Premium-lidmaatschapsperiode.

Als u problemen heeft met het verkrijgen van locatie-informatie voor het weer of als het weer niet wordt weergegeven, of als de locatie onjuist is in de Weerwidget, moet u de volgende vier punten controleren:

① Ben je Premium lid van WidgetClub?

Heeft u WidgetClub toegang gegeven tot locatiegegevens?

Heeft u uw locatiegegevens bijgewerkt om de verkregen locatie te corrigeren?

④ Als alleen de temperatuur vreemd lijkt, heroverweeg dan uw instellingen voor Celsius (℃) en Fahrenheit (°F).

Controleren of u een WidgetClub Premium-lid bent

Ga naar 'Profiel' > tik rechtsboven op de instellingenknop (⚙) > controleer je 'Lidmaatschapsstatus'. Als er 'Premium' staat, is er geen probleem. Als het 'Gratis' is, tikt u op uw lidmaatschapsstatus om lid te worden van het premiumplan.

#1 afbeelding van [iOS] Weather Widget wordt niet weergegeven of kan locatie-informatie niet ophalen

(Als je al geabonneerd bent op het premium abonnement maar er staat 'Gratis', tik dan op 'Aankoopstatus herstellen' in de instellingen)

Hoe locatiegegevens toe te staan ​​aan WidgetClub

Eerst moet u locatietoestemming verlenen aan WidgetClub

1. Tik op 'Profiel' in het onderste menu en tik vervolgens op de knop '⚙ Instellingen' rechtsboven om naar de instellingenpagina te gaan.
  2. Tik op 'Toegang tot weerlocatie'.
#2 afbeelding van [iOS] Weather Widget wordt niet weergegeven of kan locatie-informatie niet ophalen

3. Als het de eerste keer is, verschijnt er een pop-up waarin om locatietoestemming wordt gevraagd. Tik op 'Toestaan ​​bij gebruik van app'.

4. Zodra de locatie is geopend, wordt deze weergegeven in de widget.

#3 afbeelding van [iOS] Weather Widget wordt niet weergegeven of kan locatie-informatie niet ophalen

Als deze pop-up niet verschijnt en je wordt verteld om deze in te stellen vanuit de instellingen, lijkt het erop dat je de locatietoestemming van WidgetClub hebt uitgeschakeld.

Locatietoegang toestaan ​​via de instellingen van Apple als u dit hebt geweigerd

1. Ga naar het instellingenscherm van Apple en zoek naar 'Locatie'.

2. Selecteer 'Deel mijn locatie' in de zoekresultaten.

#4 afbeelding van [iOS] Weather Widget wordt niet weergegeven of kan locatie-informatie niet ophalen

3. Selecteer 'WidgetClub' in de lijst met locatiestatussen.

4. Kies bij 'Toegang tot locatie toestaan' de optie 'Tijdens gebruik van deze app'.

#5 afbeelding van [iOS] Weather Widget wordt niet weergegeven of kan locatie-informatie niet ophalen

5. Keer terug naar de WidgetClub-app en tik op 'Toestemming weerlocatie' op de instellingenpagina.

6. Zodra de naam van uw huidige regio verschijnt, bent u klaar.

De locatiegegevens van de widget bijwerken

1. Ga naar 'Profiel' > '⚙' om naar de instellingenpagina te gaan.

2. Tik op 'Toegang tot weerlocatie' om uw huidige locatie opnieuw te verkrijgen. Bevestig dat de locatienaam correct is.

#6 afbeelding van [iOS] Weather Widget wordt niet weergegeven of kan locatie-informatie niet ophalen

Als de temperatuur is uitgeschakeld, kunt u als volgt de eenheid wijzigen

Als de weersinformatie wordt weergegeven, maar de temperatuur vreemd lijkt (alsof het 50 graden afwijkend is), kan de temperatuureenheid anders zijn.

Raadpleeg het volgende artikel over het instellen van de temperatuureenheid: