[iOS] Sää-widget ei näy tai sijaintitietoja ei voi noutaa

Tarkista tämä sovellus

Edellytys: Sää-widget on käytettävissä vain Premium-jäsenyyden aikana.

Jos sinulla on ongelmia sään sijaintitietojen saamisessa tai säätä ei näytetä, tai jos sijainti on väärä sää-widgetissä, sinun on tarkistettava seuraavat neljä kohtaa:

① Oletko WidgetClubin Premium-jäsen?

Oletko antanut WidgetClubille luvan käyttää sijaintitietoja?

Oletko päivittänyt sijaintitietosi korjataksesi saamasi sijainnin?

④ Jos vain lämpötila vaikuttaa oudolta, harkitse uudelleen Celsius- (℃) ja Fahrenheit- (°F) asetuksia.

Kuinka tarkistaa, oletko WidgetClub Premium -jäsen

Siirry Profiiliin > napauta asetuspainiketta (⚙) oikeassa yläkulmassa > tarkista Jäsenyyden tilasi. Jos siinä lukee "Premium", ei ole ongelmaa. Jos se on "Ilmainen", napauta jäsenyystilaasi liittyäksesi premium-sopimukseen.

#1 kuva [iOS] Weather Widgetistä ei näy tai sijaintitietoja ei voi hakea

(Jos olet jo tilannut premium-paketin, mutta siinä lukee "Ilmainen", napauta asetuksista "Palauta ostotila")

Kuinka sallia sijaintitiedot WidgetClubille

Ensin sinun on myönnettävä sijaintilupa WidgetClubille

1. Napauta "Profiili" alavalikosta ja napauta sitten "⚙ Asetukset" -painiketta oikeassa yläkulmassa siirtyäksesi asetussivulle.
  2. Napauta "Sään sijainnin käyttöoikeus".
2. kuva [iOS] Weather Widgetistä ei näy tai sijaintitietoja ei voi noutaa

3. Jos käytät ensimmäistä kertaa, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa pyydetään sijaintilupaa. Napauta 'Salli sovellusta käytettäessä'.

4. Kun sijaintia on käytetty, se näkyy widgetissä.

#3 kuva [iOS] Weather Widgetistä ei näy tai sijaintitietoja ei voi hakea

Jos tämä ponnahdusikkuna ei tule näkyviin ja sinua kehotetaan asettamaan se asetuksista, näyttää siltä, ​​että olet poistanut WidgetClubin sijaintiluvan.

Kuinka sallia sijainnin käyttö Applen asetuksista, jos olet kieltänyt sen

1. Siirry Applen asetusnäyttöön ja etsi "Sijainti".

2. Valitse hakutuloksista Share My Location.

#4 kuva [iOS] Weather Widgetistä ei näy tai sijaintitietoja ei voi noutaa

3. Valitse 'WidgetClub' sijainnin tilaluettelosta.

4. Valitse "Salli sijainnin käyttöoikeus" -kohdasta "Käytettäessä tätä sovellusta".

5. kuva [iOS] Weather Widgetistä ei näy tai sijaintitietoja ei voi hakea

5. Palaa WidgetClub-sovellukseen ja napauta asetussivulla kohtaa 'Weather Location Permission'.

6. Kun nykyisen alueesi nimi tulee näkyviin, olet valmis.

Widgetin sijaintitietojen päivittäminen

1. Siirry asetussivulle valitsemalla Profiili > ⚙.

2. Napauta 'Weather Location Access' saadaksesi nykyisen sijaintisi uudelleen. Varmista, että sijainnin nimi on oikein.

6. kuva [iOS] Weather Widgetistä ei näy tai sijaintitietoja ei voi noutaa

Jos lämpötila on pois päältä, voit vaihtaa yksikön seuraavasti

Jos säätiedot näytetään, mutta lämpötila näyttää oudolta (kuten se olisi 50 astetta pois), lämpötilayksikkö voi olla erilainen.

Katso lämpötilayksikön asettamisesta seuraavasta artikkelista: