

Aveți nevoie de o aplicație dedicată pentru a vă personaliza ecranul de pornire cu stil! Aceasta este versiunea definitivă a aplicației de îmbrăcare care are toate materialele de îmbrăcare!
Știați că pur și simplu eliminarea unei aplicații de pe ecranul de start de pe iPhone nu este suficientă? De fapt, doar eliminarea unei aplicații de pe ecranul de start nu o șterge complet!
Pentru a șterge complet o aplicație , trebuie să alegeți „Ștergeți aplicația” , care nu numai că elimină aplicația în sine, ci și datele, memoria cache și documentele acesteia.
Acest articol va explica în detaliu cum să ștergeți complet aplicațiile de pe iPhone, cu imagini incluse.
Pentru a șterge complet o aplicație de pe iPhone, urmați acești pași:
1. Apăsați lungpe pictograma aplicației pe care doriți să o ștergeți de pe ecranul de start.
2. Atingeți „Eliminați aplicația” din meniul care apare.

3. Va apărea un dialog, apăsați „Ștergeți aplicația” .
4. Va apărea un alt dialog, apăsați „Șterge” pentru a confirma.


Făcând acest lucru, aplicația este ștearsă complet , inclusiv toate datele aplicației , memoria cache și documentele , eliberând efectiv spațiul de stocare.
Dacă aveți abonamente în aplicații, simpla ștergere a aplicației nu este suficientă; trebuie să anulați abonamentele separat.
Dacă nu anulați abonamentul, taxele vor continua chiar și după ce aplicația este ștearsă. Pentru a anula complet aplicația, urmați acești pași:
1. Deschideți aplicația „Setări” .
2. Atingeți „ID-ul Apple” .
3. Atingeți „Abonamente” .
4. Selectați abonamentul la aplicație pe care doriți să îl anulați.

5. Atingeți „Anulați abonamentul” , care oprește orice reînnoiri viitoare.

Notă: chiar și după anularea unui abonament, puteți continua să utilizați aplicația până la sfârșitul perioadei curente de facturare. După aceea, aplicația nu se va mai reînnoi și va fi inutilizabilă.
Dacă nu mai utilizați o aplicație cu abonament, finalizarea atât a ștergerii aplicației, cât și a anulării abonamentului vă asigură că aplicația este complet eliminată.
iPhone-urile au o caracteristică care șterge aplicația în timp ce își păstrează datele în interior, indicată de un semn de nor lângă numele aplicației.
Aplicațiile cu acest marcaj pot fi redescărcate atingând, restabilind aplicația cu datele sale intacte.
Pentru a șterge complet aplicațiile cu un marcaj cloud , urmați aceiași pași ca și mai devreme.
Acest ghid a explicat în detaliu cum să ștergeți complet aplicațiile iPhone . Selectați întotdeauna „Ștergeți aplicația” când ștergeți și nu uitați să anulați separat orice abonamente !
De asemenea, rețineți că ștergerea unei aplicații șterge complet toate datele, memoria cache și documentele acesteia, așa că veți începe de la zero.
Articole înrudite:
WidgetClub Editorial Team
Echipa oficială de media care gestionează aplicația de personalizare a smartphone-urilor „WidgetClub”. Ne concentrăm pe modalități utile de utilizare a iPhone-urilor și telefoanelor Android, aplicații de interes și metode de valorificare a noilor funcții, oferind zilnic informații menite să facă experiența ta smartphone mai plăcută și mai autentică. Valorificăm cunoștințele acumulate de-a lungul anilor în domeniul gadgeturilor și al tehnologiei mobile, asigurând crearea de articole ușor de înțeles chiar și pentru începători.
Liume inc.
Director reprezentativ & CEO Saeko Usami
După absolvirea Facultății de Economie de la Universitatea Keio, am lucrat ca editor în divizia de știri a unei companii de portaluri de internet și, încă din primele zile ale aplicațiilor mobile, m-am ocupat de dezvoltarea și marketingul produselor pentru aplicații iPhone și Android. Am fondat Liume Inc. în iunie 2021 și am lansat în septembrie 2021 o aplicație care permite utilizatorilor să își personalizeze cu stil ecranul de pornire și cel de blocare al smartphone-ului cu widget-uri, fundaluri și icoane. Aplicațiile noastre pentru iPhone și Android au depășit în total 9 milioane de descărcări. Sunt utilizator de iPhone de peste 15 ani.