[Android]Hoe lettertype uploaden naar WidgetClub?

Controleer deze app

Let op:gebruik de functie voor het uploaden van lettertypen op eigen risico!

In sommige widgets hebben we vergelijkbare lettertypen vervangen omdat sommige lettertypen in sommige widgets niet voor commercieel gebruik mogen worden gebruikt. Als u het lettertype wilt wijzigen, volgt u de onderstaande gids.

1. Tik op de knop "+".
  2. Tik op "Zoek lettertype "xxx""
  3. Uw browser wordt geopend en toont het zoekresultaat van het lettertype.
  4. Download het lettertype dat u echt wilt toepassen. (U kunt ZIP, OTF, TTF gebruiken) Pas op dat uw smartphone niet wordt geïnfecteerd met een virus en voor sommige lettertypen is een vergoeding vereist
  5. Tik op de knop "upload het lettertype" en selecteer de bestanden die u bij stap 4 hebt gedownload.
  6. Als uw lettertype correct is geüpload, wordt het lettertype aan de linkerkant van de lijst met lettertypen weergegeven.