WidgetClub

[Android]Hvordan uploader du skrifttype til WidgetClub?

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

Bemærk venligst:Brug venligst font upload-funktionen på eget ansvar!

I nogle widgets har vi erstattet de lignende skrifttyper, fordi nogle skrifttyper i nogle widgets ikke er tilladt at bruge til kommerciel brug. Hvis du vil ændre skrifttypen, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Tryk på knappen "+".
  2. Tryk på "Søg "xxx" skrifttype"
  3. Din browser åbnes og viser søgeresultatet for skrifttypen.
  4. Download skrifttypen, hvad du virkelig vil anvende.(Du kan bruge ZIP, OTF, TTF) Pas på ikke at lade din smartphone blive inficeret med en virus, og nogle skrifttyper kræver et gebyr
  5. Tryk på "" upload skrifttypen" og vælg de filer, du downloadede i trin 4.
  6. Hvis din skrifttype er uploadet korrekt, vil skrifttype blive vist til venstre for det meste af skrifttypelisten.