[iOS]Miksi widget ei näy reaaliajassa? (digitaalinen kello ja akku)

WidgetClub

Tarvitset oman sovelluksen muokataksesi aloitusnäyttöäsi tyylikkäästi! Tämä on pukeutumissovelluksen lopullinen versio, jossa on kaikki pukeutumismateriaalit!

Tarkista tämä sovellus

Kello- ja akkuwidget toimivat eri tavalla ainutlaatuisten ominaisuuksiensa vuoksi, joten selitän ne erikseen.

Kello-widgetille

Ongelma 1. Digitaalisen kellon fontti ei ehkä ole reaaliaikatilassa

Applen suunnittelurajoitusten vuoksi vain rajoitettu määrä fontteja voidaan päivittää reaaliajassa. 😭

Jos haluat käyttää reaaliajassa päivittyvää fonttia, siirry widgetin muokkausnäyttöön, etsi kirjasinrivi ja napauta "Vain reaaliaikainen" -painiketta. Näin voit käyttää valittua reaaliaikaista päivitysfonttia.

#1 kuva [iOS:stä]Miksi widget ei näy reaaliajassa? (digitaalinen kello ja akku)

Mitä tulee akun kestoon

Applen suunnittelurajoitusten vuoksi widgetien päivitystiheys on rajoitettu. Näin ollen, vaikka WidgetClub pyytää heijastamaan muutoksia akun varaustasossa, Apple saattaa jättää sen huomiotta. 😭 Vaikka se saattaa päivittyä, kun avaat WidgetClub-sovelluksen, sitä on vaikea näyttää tarkasti, koska Apple hallitsee kaikkea (ja luultavasti muut sovellukset kohtaavat saman ongelman!)

Ratkaisu

Tällä hetkellä meillä ei ole korjausta tähän ongelmaan, mutta keräämme jatkuvasti uusimmat tiedot ja yritämme tehdä parannuksia. 😭 Ratkaisun puutteen vuoksi harkitsemme tämän ominaisuuden lopettamista tulevaisuudessa. Pahoittelemme tätä syvästi. On monia asioita, joita emme voi hallita Applen erilaisten rajoitusten vuoksi, ja pahoittelemme häiriötä. 🥲 Etsimme kuitenkin jatkuvasti muita tapoja tehdä sovelluksestamme mahdollisimman käyttäjäystävällinen. Joten pyydämme ystävällisesti jatkuvaa tukeasi WidgetClubille!