Sådan indstiller du appen til at starte, når du trykker på widgetten

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

Ny funktion siden version 3.2.0!

Når du trykker på en widget, åbner WidgetClub for gratis brugere, men hvis du er premium-medlem, kan du nu vælge, hvilken app eller hjemmeside der skal åbnes, når du trykker på widgetten!

Use case

• Du kan indstille tidsplan-appen til at åbne, når du trykker på tidsplan-widgetten for at indstille din tidsplan mere detaljeret!!!
  • Indstil YouTubes topside-URL for din yndlingsberømthed til at åbne, når du trykker på fotowidget!

(Vælg "Åbn URL", og angiv den YouTube URL, der skal åbnes! )

Sådan sætter du op

Det er nemt at sætte det op! Vælg blot appen i widgetindstillingspladserne, der vises, når du trykker på widgetindstillingsknappen!

Hvis du bliver bedt om at konfigurere med genvejsapp

For at åbne nogle apps skal du gå gennem genvejsappen på grund af Apples specifikationsbegrænsninger 😭!

Hvis du får en skærm som den nedenfor, skal du konfigurere den via appen Genveje, tjek videoen for at få den sat op!

til iOS16

til iOS 15