[iOS]Hur man byter väderenhet

Kolla den här appen

Du kan ändra väderenhet till Fahrenheit och Celsius.

1. Hur man ändrar väderenhet från inställningsskärmen
  • Gå till inställningsskärmen (tryck på "Profil"-menyn och tryck på ⚙-knappen i det övre högra hörnet)
  • Tryck på "Visa temperaturenhet" och välj Fahrenheit eller Celsius.
    1. Hur man ändrar väderenhet från inställningsskärmen

• Hur man ändrar väderenhet från inställningswidget
  • Tryck på "Ställ in" på väderwidgeten
  • Widgetinställningsplats kommer att dyka upp, välj väderenhet innan du trycker på widgetinställningsplatsen för att ersätta den.
  • Vänligen tryck på widgetinställningsplatsen. Väderenhet kommer att gälla för denna widget.

• Hur man ändrar väderenhet från inställningswidget