[iOS]Sådan skifter du vejrenhed

Tjek denne app

Du kan ændre vejrenhed til Fahrenheit og Celsius.

1. Sådan ændres vejrenhed fra indstillingsskærmen
  • Gå til indstillingsskærmen (Tryk på menuen "Profil", og tryk på knappen ⚙ i øverste højre hjørne)
  • Tryk på "Vis temperaturenhed", og vælg Fahrenheit eller Celsius.
    1. Sådan ændres vejrenhed fra indstillingsskærmen

• Sådan ændres vejrenhed fra indstillingswidget
  • Tryk på "Indstil" på vejr-widget
  • Widget-indstillingsplads vil dukke op, vælg venligst vejrenheden, før du trykker på widgetindstillingspladsen for at erstatte den.
  • Tryk på widgetindstillingspladsen. Vejr enhed vil gælde for denne widget.

• Sådan ændres vejrenhed fra indstillingswidget