Felsökning när du inte kan ställa in widgetar

Kolla den här appen

Låt oss granska hur man ställer in widgets

Vi kommer att förklara stegen för att ställa in widgets, med fokus på de delar där användare ofta kämpar.

1. När du har ställt in widgeten, tryck och håll in startskärmen
  2. Tryck på +-knappen längst upp till vänster eller uppe till höger på skärmen
  3. #1 bild av felsökning när du inte kan ställa in widgets
  4. Skriv 'W' för att söka efter 'WidgetClub'
  5. Om du inte hittar appen "WidgetClub" kan du prova följande:

• Det kan vara ett stavfel → Försök att söka med bara 'w'
    • Om det fortfarande inte visas → Testa att starta om din iPhone!
    • Välj WidgetClub och sök efter widgeten du vill konfigurera Om du inte kan hitta widgeten du har konfigurerat:
      • Försök att komma ihåg storleken och numret du ställt in för widgetramen och sök igen
      • Även om widgeten inte visas, om storlek och antal matchar, tryck bara på "Lägg till widget" för att lägga till den