Fejlfinding, når du ikke kan konfigurere widgets

Tjek denne app

Lad os gennemgå, hvordan du opsætter widgets

Vi vil forklare trinene til opsætning af widgets med fokus på de dele, hvor brugerne ofte kæmper.

1. Når du har indstillet widgetten, skal du trykke og holde på startskærmen
  2. Tryk på knappen + øverst til venstre eller øverst til højre på skærmen
  3. #1 billede af fejlfinding, når du ikke kan konfigurere widgets
  4. Skriv 'W' for at søge efter 'WidgetClub'
  5. Hvis du ikke kan finde 'WidgetClub'-appen, så prøv følgende:

• Der kan være en stavefejl → Prøv at søge med kun 'w'
    • Hvis det stadig ikke vises → Prøv at genstarte din iPhone!
    • Vælg WidgetClub, og søg efter den widget, du vil konfigurere. Hvis du ikke kan finde den widget, du har konfigureret:
      • Prøv at huske størrelsen og nummeret, du har angivet for widgetrammen, og søg igen
      • Selvom widgetten ikke vises, hvis størrelsen og antallet matcher, skal du bare trykke på 'Tilføj widget' for at tilføje den