Problemen oplossen wanneer u geen widgets kunt instellen

Controleer deze app

Laten we eens kijken hoe je widgets instelt

We leggen de stappen uit voor het instellen van widgets, waarbij we ons richten op de onderdelen waar gebruikers vaak moeite mee hebben.

1. Nadat u de widget hebt ingesteld, houdt u het startscherm ingedrukt
  2. Tik op de + knop linksboven of rechtsboven op het scherm
  3. #1 afbeelding van Problemen oplossen wanneer u geen widgets kunt instellen
  4. Typ 'W' om te zoeken naar 'WidgetClub'
  5. Als u de 'WidgetClub'-app niet kunt vinden, probeer dan het volgende:

• Er kan een spelfout in zitten → Probeer te zoeken met alleen 'w'
    • Als het nog steeds niet verschijnt → Probeer je iPhone opnieuw op te starten!
    • Selecteer WidgetClub en zoek naar de widget die u wilt instellen. Als u de widget die u hebt ingesteld niet kunt vinden:
      • Probeer de grootte en het nummer die u voor het widgetframe hebt ingesteld te herinneren en zoek opnieuw
      • Zelfs als de widget niet wordt weergegeven, tikt u gewoon op 'Widget toevoegen' om deze toe te voegen als de grootte en het nummer overeenkomen