Vianmääritys, kun widgetejä ei voi määrittää

Tarkista tämä sovellus

Katsotaanpa, miten widgetit määritetään

Selitämme widgetien asettamisen vaiheet keskittyen niihin osiin, joissa käyttäjät usein kamppailevat.

1. Kun olet asettanut widgetin, pidä aloitusnäyttöä painettuna
  2. Napauta +-painiketta näytön vasemmassa tai oikeassa yläkulmassa
  3. Kuva #1 Vianmäärityksestä, kun widgetejä ei voi määrittää
  4. Kirjoita "W" etsiäksesi "WidgetClub"
  5. Jos et löydä WidgetClub-sovellusta, kokeile seuraavaa:

• Saattaa olla kirjoitusvirhe → Yritä etsiä pelkällä w-kirjaimella
    • Jos se ei vieläkään näy → Yritä käynnistää iPhone uudelleen!
    • Valitse WidgetClub ja etsi widget, jonka haluat määrittää Jos et löydä määrittämääsi widgetiä:
      • Yritä muistaa widget-kehykselle asettamasi koko ja numero ja hae uudelleen
      • Vaikka widgetiä ei näytetä, jos koko ja numero täsmäävät, lisää se napauttamalla Lisää widget