[Android]Så här lägger du till appikoner på din startskärm

Kolla den här appen

Vänligen notera:

• Ställ in startskärmens apprutnät korrekt. Vi rekommenderar 4 x 5, 4 x 6.
  • Ikonen försvinner om du ändrade "hemappen" efter att du ställt in ikonerna på din hemskärm. Var försiktig.
  • Funktionen kan variera beroende på din smartphonemodell och hemapp och startapp. Men den allmänna operationen är densamma.
  • Meddelandemärket visas inte om du vill ändra ikonens estetik. (Det finns inget sätt att visa aviseringsmärket på grund av Androids tekniska specifikation.)

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!