[iOS] Live Wallpaper werkt niet goed

Controleer deze app

Als de Live Wallpaper niet goed werkt

Oplossing 1: Controleer of de afspeelknop AAN staat

Controleer in het bewerkingsscherm voor het instellen van het vergrendelscherm of de knop 'Afspelen' is ingeschakeld! U kunt het AAN en UIT zetten door erop te tikken.

#1 afbeelding van [iOS] Live Wallpaper werkt niet goed

Om deze status te controleren, volgt u deze stappen om naar het bewerkingsscherm van het vergrendelscherm te gaan:

1. Geef het vergrendelscherm van de iPhone weer en druk lang met uw vinger op het scherm.
  2. Tik op 'Aanpassen'.
  3. Selecteer 'Vergrendelscherm'.

Hierdoor wordt het bewerkingsscherm weergegeven.

Oplossing 2: probeer een ander formaat Live Wallpaper

Als de achtergrond niet wordt afgespeeld, ook al is de afspeelknop AAN, kan het zijn dat de beweging in de video te subtiel is om door de iPhone te worden gedetecteerd. In dit geval moet u een ander formaat live wallpaper downloaden.

1. Keer terug naar het live wallpaper-bewerkingsscherm of de instellingenpagina van de WidgetClub

#2 afbeelding van [iOS] Live Wallpaper werkt niet goed

2. Tik op 'Een ander formaat live achtergrond downloaden' en probeer de achtergrond opnieuw in te stellen.

#3 afbeelding van [iOS] Live Wallpaper werkt niet goed

De afbeelding met een ander formaat heeft een grijs kader eromheen. Wanneer u de achtergrond instelt, kunt u de zoom aanpassen zodat deze op het vergrendelscherm wordt weergegeven zonder dat het grijze kader wordt weergegeven.

#4 afbeelding van [iOS] Live Wallpaper werkt niet goed

Als een deel van de gemaakte live achtergrond kapot lijkt

Als delen van de live wallpaper er gekarteld of gebroken uitzien, kan dit komen doordat de beweging in de video te snel is om door de iPhone correct te kunnen converteren.

(Een BTS-dansvideo kon bijvoorbeeld niet goed worden omgezet vanwege de snelle bewegingen 😢)

Oplossing: vertraag de snelheid in het live wallpaper-bewerkingsscherm en download opnieuw

Als de achtergrond kapot lijkt, probeer dan 'Langzamer' te selecteren in het videobewerkingsscherm. Dit zou het probleem kunnen oplossen. Probeer het alsjeblieft!

#5 afbeelding van [iOS] Live Wallpaper werkt niet goed

(Door het in te stellen op ‘Langzamer’ kon de BTS-dansvideo zonder problemen worden omgezet in een live wallpaper!)

Veelgestelde vragen en verzoeken

De Live Wallpaper speelt langzamer dan de originele video

Vanwege de controlebeperkingen van de iPhone lijkt dit iets dat niet kan worden gecontroleerd 😢

Wilt u langere video's weergeven

In iOS17 is het instellen van langere video's niet mogelijk 🙅‍♀️ De live video's die op het vergrendelscherm kunnen worden ingesteld, zijn beperkt tot ongeveer 2,5 seconden beweging en moeten in het Live Photo-formaat zijn!

We zullen doorgaan met het toevoegen van meer functies naarmate Apple nieuwe functionaliteiten introduceert of beperkingen opheft, dus uw steun wordt zeer op prijs gesteld.