[iOS] Live Wallpaper ei toimi kunnolla

Tarkista tämä sovellus

Jos live-taustakuva ei toimi kunnolla

Ratkaisu 1: Tarkista, onko toistopainike PÄÄLLÄ

Tarkista lukitusnäytön muokkausnäytöstä, onko Play-painike päällä! Voit ottaa sen käyttöön ja poistaa käytöstä napauttamalla.

#1 kuva [iOS] Live Wallpaperista ei toimi kunnolla

Voit tarkistaa tämän tilan siirtymällä lukitusnäytön muokkausnäyttöön seuraavasti:

1. Näytä iPhonen lukitusnäyttö ja paina näyttöä pitkään sormella.
  2. Napauta Muokkaa.
  3. Valitse "Lukitse näyttö".

Tämä näyttää muokkausnäytön.

Ratkaisu 2: Kokeile eri muotoista live-taustakuvaa

Jos taustakuva ei toistu, vaikka toistopainike on PÄÄLLÄ, se voi johtua siitä, että videon liike on liian hienovaraista, jotta iPhone ei havaitse sitä. Tässä tapauksessa sinun on ladattava eri muotoinen live-taustakuva.

1. Palaa WidgetClubin live-taustakuvan muokkausnäyttöön tai asetussivulle

#2 kuva [iOS] Live Wallpaperista ei toimi kunnolla

2. Napauta 'Lataa eri muotoinen live-taustakuva' ja yritä asettaa taustakuva uudelleen.

#3 kuva [iOS] Live Wallpaperista ei toimi kunnolla

Eri muotoisen kuvan ympärillä on harmaa kehys. Kun asetat taustakuvan, voit säätää zoomausta asettaaksesi sen lukitusnäytölle näyttämättä harmaata kehystä.

#4 kuva [iOS] Live Wallpaperista ei toimi kunnolla

Jos osa luodusta live-taustakuvasta näyttää rikki

Jos live-taustakuvan osat näyttävät rosoisilta tai rikkinäisiltä, ​​se voi johtua siitä, että videon liike on liian nopeaa, jotta iPhone ei voi muuntaa oikein.

(Esimerkiksi BTS-tanssivideota ei voitu muuntaa kunnolla niiden nopeiden liikkeiden takia 😢)

Ratkaisu: Hidasta nopeutta Live-taustakuvan muokkausnäytössä ja lataa uudelleen

Jos taustakuva näyttää rikki, kokeile valita videon muokkausnäytöstä Hitaampi. Tämä saattaa ratkaista ongelman. Ole hyvä ja kokeile!

#5 kuva [iOS] Live Wallpaperista ei toimi kunnolla

(Asettamalla sen arvoon "Hitaampi", BTS-tanssivideo muutettiin live-taustakuvaksi ilman ongelmia!)

Usein kysytyt kysymykset ja pyynnöt

Live-taustakuva toistetaan hitaammin kuin alkuperäinen video

iPhonen ohjausrajoituksista johtuen tämä näyttää olevan jotain, jota ei voi hallita 😢

Haluatko näyttää pidempiä videoita

iOS17:ssä pidempien videoiden asettaminen ei ole mahdollista 🙅‍♀️ Lukitusnäytölle asetettavat live-videot on rajoitettu noin 2,5 sekuntiin liikettä ja niiden tulee olla Live Photo -muodossa!

Jatkamme ominaisuuksien lisäämistä, kun Apple esittelee uusia toimintoja tai poistaa rajoituksia, joten tukeasi arvostetaan suuresti.