Veelgestelde vragen over widgets [Xiaomi/Xperia/LG-gebruikers]

WidgetClub

Je hebt een speciale app nodig om je startscherm in stijl aan te passen! Dit is de definitieve versie van de verkleedapp met alle verkleedmaterialen!

Controleer deze app

Hoe widgets instellen?

In deze video hieronder wordt uitgelegd hoe u widgets instelt

Kan ik de grootte van de widget wijzigen?

U kunt de grootte van een widget wijzigen nadat deze aan het startscherm is toegevoegd. 1. Houd op het startscherm de widget ingedrukt waarvan je het formaat wilt wijzigen. (Op sommige apparaten moet je het naar links en rechts verplaatsen nadat je het ingedrukt hebt gehouden) 2. Er verschijnt een lijn om de grootte aan te passen, dus verplaats deze zoals je wilt.

In sommige thuis-apps verschijnt de lijn om de grootte aan te passen mogelijk pas wanneer u de widget verplaatst. Als deze dus niet verschijnt, probeer dan de widget zelf te verplaatsen!

Er is geen vrije ruimte meer in mijn widget-instellingenruimte. Wat moet ik doen?

Kortom, de widget-instellingsruimte zelf kan worden vervangen door de gegevens te overschrijven. De eerste keer stelt u bijvoorbeeld de kalenderwidget in op nummer 1 in een kleine widget-instelruimte, maar u kunt deze eenvoudig vervangen door een klokwidget door deze te overschrijven! Bekijk vanaf het begin de instructievideo van de widget om meer te weten te komen over deze handige functie

Hoe u kunt oplossen dat widgets niet verschijnen of verdwijnen nadat ze zijn toegevoegd

Er zit mogelijk een bug in de thuis-app die je gebruikt. Schakel over naar de standaard Home-app voor uw apparaat.

#1 afbeelding van veelgestelde vragen voor widgets [Xiaomi/Xperia/LG-gebruikers]

Als je je thuis-app moet wijzigen, lees dan dit artikel hieronder.

Onze topaanbeveling is Nova Launcher

Nova Launcher is de meest stabiele optie en ten zeerste aanbevolen! Er is bevestigd dat het goed werkt met WidgetClub. De gratis versie werkt prima.

Wat moet ik doen als widgets na het opnieuw opstarten worden teruggezet naar de standaardweergave?

Als u de WidgetClub-app opent na het opnieuw opstarten, zouden de widgets zonder problemen moeten worden weergegeven. Aan de thuisapp-kant kunnen we helaas niets doen aan de problemen, daarom vragen wij vriendelijk om uw begrip 🥲

Widgets worden niet in realtime bijgewerkt. Wat moet ik doen?

Als de klok- of oplaadwidgets niet in realtime worden bijgewerkt, probeer dan het volgende:

1. Update de app naar de nieuwste versie Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de app gebruikt. Problemen met betrekking tot klokupdates zijn opgelost sinds versie 3.1.0.
  2. Update uw OS-versie Een verouderd besturingssysteem werkt mogelijk niet goed met de app.
  3. Controleer of de energiebesparende modus of soortgelijke functies geen problemen veroorzaken. 【Belangrijk】 WidgetClub vraagt ​​Android om elke minuut een update uit te voeren, maar als de batterij bijna leeg is, stopt Android mogelijk met het bijwerken van widgets. Zorg ervoor dat de "Batterijoptimalisatie" van uw apparaat UIT staat en dat u geen app gebruikt die de energiebesparende modus inschakelt.

Prioriteit geven aan widget-updates door "Batterijoptimalisatie" UIT te schakelen:

1. Open de app ‘Instellingen’.

2. Tik op 'Apps en meldingen'.

3. Tik op ‘Geavanceerde instellingen’.

4. Tik op 'Speciale app-toegang'.

5. Tik op 'Batterijoptimalisatie (of energiebesparende functie)'.

6. Tik op 'Niet geoptimaliseerde apps' en selecteer vervolgens 'Alle apps'.

7. Tik in de applijst op 'WidgetClub'.

8. Kies 'Niet optimaliseren' en tik op 'Gereed'.

※ De exacte namen kunnen verschillen afhankelijk van uw apparaat, maar de basisstappen moeten hetzelfde zijn!

Als u een app hebt geïnstalleerd die de energiebesparende modus inschakelt:

Neem contact op met de app-aanbieder of overweeg de app te verwijderen, aangezien de oplossing afhangt van de specifieke app die u gebruikt.