Widgetien UKK [Xiaomi/Xperia/LG-käyttäjät]

Tarkista tämä sovellus

Kuinka asettaa widgetit?

Tämä alla oleva video selittää, kuinka widgetit asetetaan

Voinko muuttaa widgetin kokoa?

Voit muuttaa widgetin kokoa sen jälkeen, kun se on lisätty aloitusnäyttöön. 1. Paina ja pidä aloitusnäytössä widgetiä, jonka kokoa haluat muuttaa. (Joissakin laitteissa sinun on siirrettävä sitä vasemmalle ja oikealle painettuna ja painettuna) 2. Näkyviin tulee rivi koon säätämiseksi, joten liikuta sitä haluamallasi tavalla.

Joissakin kotisovelluksissa koon säätörivi ei välttämättä tule näkyviin ennen kuin siirrät widgetiä, joten jos se ei tule näkyviin, yritä siirtää itse widgetiä!

Widgetin asetustilan vapaa tila on loppunut, mitä minun pitäisi tehdä?

Periaatteessa itse widget-asetustila voidaan korvata tietojen päälle kirjoittamalla. Esimerkiksi, kun asetat ensin kalenteri-widgetin arvoon #1 pienessä widgetin asetustilassa, mutta voit helposti korvata sen kello-widgetillä kirjoittamalla sen päälle! Katso widgetin opetusvideo alusta alkaen saadaksesi lisätietoja tästä mukavuusominaisuudesta

Kuinka korjata widgetit, jotka eivät näy tai katoavat lisäyksen jälkeen

Käyttämässäsi kotisovelluksessa saattaa olla virhe. Vaihda laitteesi oletuskotisovellukseen.

1. kuva widgettien UKK:sta [Xiaomi/Xperia/LG-käyttäjät]

Jos sinun on vaihdettava kotisovellustasi, tutustu alla olevaan artikkeliin.

Suosittelemme Nova Launcheria

Nova Launcher on vakain vaihtoehto ja erittäin suositeltavaa! Sen on vahvistettu toimivan hyvin WidgetClubin kanssa. Ilmainen versio toimii hyvin.

Mitä tehdä, jos widgetit palautuvat oletusulkoasuun uudelleenkäynnistyksen jälkeen?

Jos avaat WidgetClub-sovelluksen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, widgetien pitäisi näkyä ilman ongelmia. Kotisovelluspuolen ongelmille emme valitettavasti voi tehdä mitään, joten pyydämme ymmärrystäsi 🥲

Widgetit eivät päivity reaaliajassa. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos kello tai latauswidgetit eivät päivity reaaliajassa, kokeile seuraavaa:

1. Päivitä sovellus uusimpaan versioon Varmista, että käytät sovelluksen uusinta versiota. Kellon päivityksiin liittyvät ongelmat on ratkaistu version 3.1.0 jälkeen.
  2. Päivitä käyttöjärjestelmäversio Vanhentunut käyttöjärjestelmä ei ehkä toimi hyvin sovelluksen kanssa.
  3. Tarkista, eivät virransäästötila tai vastaavat ominaisuudet aiheuta ongelmia. 【Tärkeää】 WidgetClub pyytää Androidia päivittämään minuutin välein, mutta jos akku on vähissä, Android voi pysäyttää widgetien päivitykset. Varmista, että laitteesi "Akun optimointi" on POIS PÄÄLTÄ ja että et käytä sovellusta, joka ottaa käyttöön virransäästötilan.

Widget-päivitysten priorisointi laittamalla "Akun optimointi" pois päältä:

1. Avaa "Asetukset"-sovellus.

2. Napauta "Sovellukset ja ilmoitukset".

3. Napauta "Lisäasetukset".

4. Napauta "Erikoissovelluksen käyttöoikeus".

5. Napauta "Akun optimointi (tai virransäästöominaisuus)."

6. Napauta "Ei optimoidut sovellukset" ja valitse sitten "Kaikki sovellukset".

7. Napauta sovellusluettelossa "WidgetClub".

8. Valitse "Älä optimoi" ja napauta "Valmis".

※ Tarkat nimet voivat vaihdella laitteestasi riippuen, mutta perusvaiheiden tulee olla samat!

Jos sinulla on asennettuna sovellus, joka ottaa käyttöön virransäästötilan:

Ota yhteyttä sovelluksen toimittajaan tai harkitse sovelluksen poistamista, sillä ratkaisu riippuu käyttämästäsi sovelluksesta.