[Android] Hur man ställer in efter köp i BUTIKKEN

Kolla den här appen

Låt mig presentera dig för stegen för att ställa in efter köp i WidgetClub Shop.

1. Kontrollera din e-post och kopiera seriekoden

Efter att betalningen är genomförd kommer du att få ett e-postmeddelande från WidgetClub (

) på den e-postadress du angav under betalningen.

Kopiera seriekoden som anges i e-postmeddelandet.

2.(Om den inte har laddats ner ännu) Ladda ner WidgetClub-appen

Ladda ner WidgetClub-appen från nedladdningssidan nedan.

3. Ange inbjudningskoden

Öppna först WidgetClub-appen, tryck på knappen '🎁 (Inbjudningskod)' längst upp till höger, ange seriekoden du kopierade tidigare och tryck på knappen 'Bekräfta'.

4.Välj det objekt du vill ställa in

Välj det du vill ställa in bland de föremål du vill köpa. Inställningsmetoden skiljer sig för varje objekt, så vänligen kontrollera följande för detaljerade inställningsmetoder.