[Android]Sådan tilføjer du appikoner via hjemmeskærmens tema

WidgetClub

Du har brug for en dedikeret app til at tilpasse din startskærm med stil! Dette er den endelige version af påklædningsappen, der har alle påklædningsmaterialerne!

Tjek denne app

Bemærk venligst:

• Indstil venligst startskærmens appgitter korrekt. Vi anbefaler 4 x 5, 4 x 6.
  • Ikonet forsvinder, hvis du ændrede "hjemme-appen", efter du har konfigureret ikonerne til din startskærm. Vær forsigtig.
  • Betjeningen kan variere afhængigt af din smartphonemodel og hjemmeapp og startapp. Men den generelle drift er den samme.
  • Meddelelsesmærket vises ikke, hvis du vil ændre ikonets æstetik. (Der er ingen måde at vise notifikationsmærket på grund af Androids tekniske specifikation.)

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!